Çanakkale Sahillerinde 472 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Sahillerinde 472 Kaçak Yakalandı

Çanakkale Sahillerinde 472 Kaçak Yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yasadışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçiş yapmak isteyen 472 kaçak ile 3 organizatör şüphelisi yakalandı.

25.09.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 472 kaçak ile 3 organizatör şüphelisi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek Çanakkale sahillerinde yoğunlaşan kaçak sığınmacılara karşı jandarma ekiplerinin operasyonları sürüyor. Ayvacık Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Ayvacık ilçesi sahillerinin 3 farklı noktasında düzenledikleri operasyonlarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye, Afganistan, Burma ve Eritre uyruklu toplam 472 kaçak göçmen yakaladı. Sarp arazilerde kaçak geçiş hazırlığı yapan mültecilere karşı jandarma ekiplerinin zorlu çabası devam ediyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren yapılan operasyonlarda kaçaklarla birlikte 3 lastik bot, 3 bot motoru ve yüzlerce sayıda can yeleği de ele geçirildi. Kaçaklar, sahillerden otobüslerle önce Behramkale Jandarma Karakolu'na daha sonra da Ayvacık'taki geri gönderme merkezine götürüldüler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Sahillerinde 472 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement