Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Şerif Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Şerif Okutuldu

Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Şerif Okutuldu

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Karakoca köyünde Çanakkale savaşlarının 100. yılı dolayısı ile şehitler için mevlid-i şerif okutularak hayır yemeği düzenlendi.

07.02.2015 13:04

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Karakoca köyünde Çanakkale savaşlarının 100. yılı dolayısı ile şehitler için mevlid-i şerif okutularak hayır yemeği düzenlendi.

Çan ilçesine bağlı Karakoca köyü Camiinde Çanakkale şehitleri adına düzenlenen programda köy imam hatibi Mustafa Gürpınar Kuran-ı kerim ve mevlidi şerif okudu. Yapılan duanın ardından etkinliğe katılanlara pilav ayran ve tatlı ikram edildi. Karakoca köyü Muhtarı Enver Keçili, "Çanakkale savaşının 100. yılı münasebetiyle tüm şehitlerimiz adına bir mevlid-i şerif düzenledik. Bundan sonraki yıllarda da bu etkinliği sürdürmeye muhtarlık olarak kararlıyız. Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Çanakkale şehitleri için düzenlenen hayır yemeğine AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, AK Parti Çan ilçe Başkanı Mustafa Karagöz, Çan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldırım, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı Davut Gazi Benli, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Çan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin, AK Parti Çan İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin, H. İbrahim Demir, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Şerif Okutuldu - Son Dakika


Advertisement