Canik'ten Muhtarlara Bina - Son Dakika
Yerel

Canik'ten Muhtarlara Bina

Canik\'ten Muhtarlara Bina

Canik Belediyesi tarafından yaptırılan ve muhtarlara tahsis edilen Canik Muhtarlar Derneği binası, düzenlenen törenle açıldı.

14.03.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediyesi tarafından yaptırılan ve muhtarlara tahsis edilen Canik Muhtarlar Derneği binası, düzenlenen törenle açıldı.

Eski Sanayi Sitesi, Irmak Karakolu yanında yapılan Canik Muhtarlar Derneği binası için düzenlenen açılış törene Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Canikli muhtarları tek çatı altında toplayacak binanın açılışında konuşan Başkan Genç, halkla aralarında köprü konumunda olan muhtarları önemsediklerini belirterek, Canikli muhtarlara böyle bir binayı tahsis etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

"HEDEF, MUTLU BİR ŞEHİR"

Muhtarların halka en yakın insanlar olduğunun altını çizen Başkan Genç, "Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde bugün Canik'i Türkiye'nin gözbebeği olan bir ilçesi yaptık. İnşallah bu başarılarımızın devamı gelecek. Bizim bir hedefimiz var. O da mutlu toplum, mutlu şehir. Mutlu bir toplum oluşturma noktasında muhtarlarımız hizmet zincirinin en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır" dedi.

"DAHA KALİTELİ HİZMET"

İlçede vatandaşlar, muhtarlar, STK'larla aile olduklarına işaret eden Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteği ile sonrasında ise kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla ortak hareket ederek yaptık. Birlikte başardık. Çünkü biz iyi bir ekibiz. Ekip olunmadan hiçbir şey olmaz. Biz Canik'te bu sayede olmaz denilenleri başardık. İnsanların kafalarındaki prangaları yıktık. İlklerin ve enlerin belediyesi olduk. Diğer belediyelere öncü ve örnek olduk. Şimdi ise Canik Muhtarlar Derneği'ne yakışan bir hizmet binası kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplantı salonları, ofis odaları ve birçok bölümden oluşacak yeni muhtarlar birliği hizmet binası ile muhtarlarımız daha kaliteli ve etkin hizmet verecek" diye konuştu.

MUHTARLARDAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, Canik'te belediye ve teşkilat olarak uyumlu bir çalışma örneği sergilediklerini belirterek, 30 Mart seçimlerinin önemine değindi.

Konuşmaların ardından Başkan Genç, binanın açılışını gerçekleştirdi. Toplam iki kat olarak planlanan ve 254 metrekare kullanım alanına sahip olan Canik Muhtarlar Derneği binasında 2 adet oda, bekleme salonu, 60 kişilik toplantı salonu ve mutfak bulunuyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Canik'ten Muhtarlara Bina - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement