Çankırı Belediyesinden Okullara Kütüphane - Son Dakika
Yerel

Çankırı Belediyesinden Okullara Kütüphane

Çankırı Belediyesinden Okullara Kütüphane

Çankırı Belediyesi "Her Okula 1 Proje" çalışmaları kapsamında yaptığı eğitim yatırımlarına devam ediyor.

16.01.2014 10:09  Güncelleme: 10:24

Çankırı Belediyesi "Her Okula 1 Proje" çalışmaları kapsamında yaptığı eğitim yatırımlarına devam ediyor.

Çankırı Belediyesi tarafından Şabanözü Şehit Murat Somuncu Ortaokulu'na Z kütüphane yaptırıldı. Kütüphanenin açılışına Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Şabanözü ilçesinin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirtirken, normalin dışına çıkarak il sınırları dışında güzel bir yatırım yaptıklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar halka hizmet için çalıştıklarını ifade eden Dinç, "Biz hizmet için buradayız. İnsanların hizmete muhtaç olduğunu, sorunları olduğunu biliyoruz ve bunlara çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Eğitimci bir belediye başkanı olarak okullarımıza birinci sınıf hizmet götürüyoruz. Konferans salonları, fen laboratuarları, cep sinemaları, teknik donanım araç gereçleri, z kütüphaneler ve çevre düzenlemeleriyle çağımıza uygun modern bir eğitim yuvaları oluşturma gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Aydınlık bir gelecek için eğitime her türlü desteği sağladıklarını belirten Başkan Dinç, en güzel yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu kaydetti.

Açılışın ardından Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, Şehit Murat Somuncu Ortaokulu'na kazandırılan Z kütüphane için Başkan Dinç'e plaket takdim etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı Belediyesinden Okullara Kütüphane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement