Çayda Kaybolan Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Çayda Kaybolan Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor

Görüntü Dökümü : AFAD ekiplerinin çalışmalarından görüntüler AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz ile röportaj - Bartın'da 5 gün önce avladığı ördeği almak için girdiği çayda akıntıya kapılarak kaybolan avcıyı bulmak amacıyla sürdürülen çalışmalara köy sakinleri de destek veriyor Bartın'da 5 gün önce Kocaçay'da kaybolan avcıyı arama çalışmaları sürüyor.

25.01.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

AFAD ekiplerinin çalışmalarından görüntüler

AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz ile röportaj - Bartın'da 5 gün önce avladığı ördeği almak için girdiği çayda akıntıya kapılarak kaybolan avcıyı bulmak amacıyla sürdürülen çalışmalara köy sakinleri de destek veriyor

Bartın'da 5 gün önce Kocaçay'da kaybolan avcıyı arama çalışmaları sürüyor.

Üç çocuk babası Remzi Akardere'nin (32) bulunması için başlatılan çalışmalara Sakarya ve Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) 2'si dalgıç 8 kişilik ekibin yanı sıra Zonguldak Emniyet Müdürlüğünden 4 dalgıç ile jandarma ekipleri katılıyor. Ekiplere köy sakinleri de destek veriyor.

Akardere'nin kaybolduğu noktada Devlet Su İşleri Müdürlüğüne (DSİ) ait iş makineleriyle suyun akışına müdahale edilerek dalgıçlarla arama yapıldı.

AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 Ocak'ta kaybolan Akardere'nin bulunması için ilk günden itibaren hummalı çalışma yürütüldüğünü söyledi.

İlk iki gün Bartın AFAD ve Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı dalgıçlarınca sürdürülen çalışmalara Zonguldak Emniyet Müdürlüğünde görevli deniz polisleri ile Sakarya AFAD ekiplerin de destek verdiğini belirten Doğruöz, "Vatandaşımızın avcının suya düştüğünü ifade edildiği alanda suyun akış hızının ve derinliğinin fazla olması sebebiyle DSİ Şube Müdürlüğünce ırmağın akış yönü değiştirildi. İki gündür çalışmalar su yoğunluğunun azaldığı bölgelerde sürdürülüyor" diye konuştu.

Yanaz köyü Kangahu Mahallesi'nde yaşayan Remzi Akardere, 20 Ocak'ta, kuzeni Hüseyin Akardere (31) ile çıktığı avda vurduğu ördeği almak için Kocaçay'a girmiş ve akıntıda kaybolmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çayda Kaybolan Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement