Caz Sokaklara Taşıyor, Anadolu Yakası Caza Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Caz Sokaklara Taşıyor, Anadolu Yakası Caza Kavuşuyor

22. İstanbul Caz Festivali kapsamında Vodafone FreeZone desteğiyle hayata geçirilen "Gece Gezmesi" etkinliği, müzik şenliği ruhunu Kadıköy haritasına taşıyor.

07.07.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Gece Gezmesi" 8 Temmuz Çarşamba Kadıköy'de

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "Gece Gezmesi" etkinliği, 8 Temmuz Çarşamba günü 20.00'da başlayacak ve Kadıköy, Moda, Yel değirmeni rotasında yer alan çeşitli konser mekanları, ev stüdyoları ile atölyelerde gerçekleştirilecek. "Gece Gezmesi" etkinliklerinin mekanları arasında, Club Quartier (St. Joseph'liler Derneği), Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Moda Sahnesi, All Saints Moda Kilisesi, Atölye Hangart, TAK, Köşe, Living Room, KargART ve Tasarım Bakkalı gibi birçok mekan yer alıyor. Caz Festivali'nin Kadıköy ayağında gerçekleştirilecek etkinlikte izleyiciler tek bir bilet alarak "Gece Gezmeleri" programında yer alan tüm mekanlarına giriş sağlayarak takip edebilecekler.

"Gece Gezmesi" etkinliği kapsamında, performans sergileyecek gruplardan Ha Za Vu Zu ayrıca 2 atölye de düzenlenecek. Aynı zamanda Yeldeğirmeni'nde bulunan Tasarım Bakkalı'nın da ortaklarından olan Ha Za Vu Zu üyesi Emre Akçora, grup olarak bu kapsamda düzenleyecekleri ilk atölyede, katılımcılarla birlikte geri dönüşüm malzemelerden enstrümanlar yapacak. Gün içinde iki kere tekrarlanacak olan ilk atölyenin ardından öğleden sonra başlayacak ve yine geri dönüşüm malzemelerinden yapılacak bir sahne kurulum atölyesi gerçekleştirilecek. Yeldeğirmeni'ndeki küçük bir çim alana kurulacak sahnenin sonrasında ise ilk gerçekleştirilen enstrüman atölyelerinden çıkanlar yine bu sahnede ilk defa denenecek ve Ha Za Vu Zu önderliğinde interaktif bir mini performans sergilenecek. Atölyelere katılım rezervasyon üzerinden gerçekleştirilirken, konser tüm halka açık olacak.

"Gece Gezmesi" Canlı Yayında

"Gece Gezmesi" etkinliğinden bölümler, Vodafone FreeZone ve İstanbul Caz Festivali'nin Periscope hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak. Club Quartier (St. Joseph'liler Derneği), Moda Sahnesi ve All Saints Moda Kilisesi sahnelerindeki performanslar ise Vodafone FreeZone'un yeni canlı yayın platformu vodafonefreezonesahne.com'dan ve İstanbul Caz Festivali'nin web sitesi caz.iksv.org/tr'den eş zamanlı olarak takip edilebilecek.
Etkinliğin biletleri Biletix satış kanalları, Ana Gişe İKSV ve konser günü Club Quartier (St. Joseph'liler Derneği), Yeldeğirmeni Sanat Merkezi ile Moda Sahnesi mekânlarından alınabilir. Lale Kart sahipleri biletlerini %25'e varan özel indirimlerle alabilirler.
Gece Gezmesi kapsamında Club Quartier, KargArt, Living Room ve Moda Sahnesi'nde gerçekleştirilecek konserlerde 18 yaş sınırı olduğunu önemle hatırlatırız. All Saints Moda Kilisesi, Atölye Hangart, Köşe ve Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'ndeki konserler ise her yaştan izleyicimize açıktır.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, on sekiz yıldır Garanti Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen 22. İstanbul Caz Festivali, 15 Temmuz'a kadar birbirinden renkli sanatçıları ve usta müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Caz Sokaklara Taşıyor, Anadolu Yakası Caza Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement