Çektirdikleri Fotoğrafı "Facebook'a Atalım" Diyerek Telefonu Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

Çektirdikleri Fotoğrafı "Facebook'a Atalım" Diyerek Telefonu Gasp Ettiler

Çektirdikleri Fotoğrafı "Facebook\'a Atalım" Diyerek Telefonu Gasp Ettiler

Adana’da cep telefonuyla fotoğraf çeken bir çocuğun yanına gelen 3 kişi, fotoğraf çektirdikten sonra "Çektiğin fotoğrafları Facebook’umuza atalım" diyerek telefonu gasp etti.

03.09.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da cep telefonuyla fotoğraf çeken bir çocuğun yanına gelen 3 kişi, fotoğraf çektirdikten sonra "Çektiğin fotoğrafları Facebook'umuza atalım" diyerek telefonu gasp etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte Merkez Park'a giden 13 yaşındaki Muhammet T., cep telefonuyla fotoğraf çekmeye başladı. Bu sırada Muhammet T'nin yanına gelen Alpay A. (18), E.A. (17) ve Y.A. (16), "Bizim de fotoğrafımızı çekinde Facebook'a koyalım" dedi. Şahısların fotoğrafını çeken Muhammet T. olay yerinden ayrılırken Alpay A., "Telefonunu verde çektiğin fotoğrafları Facebook'umuza koyalım" dedi. Telefonu alan Alpay A. ve arkadaşları fotoğrafları Facebook'taki profillerine yükledi. Çocuk telefonunu geri istediğinde "Sana telefon falan yok" diyerek cebinden ustura çıkartan Alpay A., "Az önce iki kişiyi kestim kurban ettim, seni de kesmeyeyim, çek git buradan" diyerek tehdit etti. Şahıslar daha sonra telefonu alarak parktan uzaklaştı. Bunun üzerine çocuk hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, eşkaller üzerinde araştırma yapmaya başladı. Polis Zübeyde Hanım Parkı'nda eşkale benzer 3 kişiye gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği'ne getirildi. Burada Muhammet T. zanlıları teşhis etti. Zanlılardan 2'si, yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis yaptığı araştırmada cep telefonu ve usturayı da buldu. Sorgulamanın ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çektirdikleri Fotoğrafı 'Facebook'a Atalım' Diyerek Telefonu Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement