Çelikcan: "İstikrar İçin Tek Başına İktidar Şart" - Son Dakika
Yerel

Çelikcan: "İstikrar İçin Tek Başına İktidar Şart"

Çelikcan: "İstikrar İçin Tek Başına İktidar Şart"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Türkiye’nin istikrarı için AK Parti’nin iktidarının şart olduğunu söyledi.

22.10.2015 14:16

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Türkiye'nin istikrarı için AK Parti'nin iktidarının şart olduğunu söyledi.

Başkan Çelikcan, ilçeye bağlı Zağarlı, Gökçeli, Çağırkanlı, Gümüşyazı, Karaahmetli mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çelikcan vatandaşların istek ve taleplerini dinlerken, istikrarın sürmesi ve ülkemizin geleceği için tek partili hükümetlerin her zaman başarılı olduğunu ve 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde de Türkiye'yi çağ atlatan AK Parti iktidarının sürmesini istedi.

Çelikcan mahallerin tamamında geçen dönem asfalt çalışması yapıldığını belirterek, "Göreve geldiğim günden bu yana Yüreğir'in bütün mahallelerinde yol çalışması yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Yol ekiplerimiz şu anda bir kaç koldan çalışmalarını sürdürüyorlar. Yavuzlar, Köprüköyü ve Yunusoğlu Mahallerimizde asfalt kaplama, Camili ve Solaklı Mahallelerimizde sathi kaplama, Kiremithane Mahallerimizde asfalt yama ve kilit parke ekibimiz ise değişik mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Eskiden köy olan ancak bize bağlanan bütün mahallelerimizde de sathi kaplama çalışmasını devam ettireceğiz. Ekiplerimiz ASKİ'nin bozduğu ve altyapı çalışmasını tamamladığında bütün mahallelerimizde tekrar yol çalışması yapacağız. Bunun yanı sıra çocuklarımız için bütün mahallelerimizde park ve oyun takımları kurma çalışmalarımız da devam ediyor" diye konuştu.

Türkiye'nin AK Parti İktidarı ile istikrara kavuştuğunu belirten Çelikcan, "Türkiye AK Parti İktidarı ile siyasi, ekonomik, sosyal devlet ve yaşantımızın her alanında önemli bir istikrar ve güven ortamı yakaladı. Bunu bozmak isteyenler her türlü oyunlara başvuruyorlar. Bu oyunları boşa çıkarmak birlik ve bütünlüğümüzün devamı için 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde halkımız AK Parti'yi tekrar tek başına iktidar yaparak bunlara en güzel cevabı sandık başında verecektir" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikcan: 'İstikrar İçin Tek Başına İktidar Şart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement