Cemil İpekçi'den Suriyeliler İçin Skandal İfade: Üç Milyon Uyuz - Son Dakika
Magazin

Cemil İpekçi'den Suriyeliler İçin Skandal İfade: Üç Milyon Uyuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye vatandaşlarının Türk vatandaşı olabileceğini açıklamasının ardından gündemin bir numaralı maddesi olan tartışmaya Cemil İpekçi de katıldı.

07.07.2016 11:25  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Türk vatandaşlığına geçirilmesi planlanan Suriyeli vatandaşlarla ilgili Twitter hesabından tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

HADİSE'YE DEMEDİĞİNİ BIRAKMAMIŞTI

Geçtiğimiz ay katıldığı bir programda ünlü popçu Hadise hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olan ve sosyal medya hesabı üzerinden de güzel şarkıcıyı sert bir dille eleştiren ünlü modacı Cemil İpekçi, bu kez Türk vatandaşlığına geçirilmesi planlanan Suriyeliler ile ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

"VATANINI SATIP KAÇMIŞ..."

Yaklaşık 5 yıldır iç savaş yaşayan Suriye'den kaçıp Türkiye'ye sığınan vatandaşları "uyuz" olarak nitelendiren İpekçi, "Vatanını satıp kaçmış üç milyon uyuzu bize taze kan diye sokuşturmaya çalışanlar var." ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ünlü modacının paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İpkeçi'ye hak verenler kadar sert sözlerle eleştirenler de var.

İşte Cemil İpekçi'nin o paylaşımı;

Cemil İpekçi\'den Suriyeliler İçin Skandal İfade: Üç Milyon Uyuz

Son Dakika Magazin Cemil İpekçi'den Suriyeliler İçin Skandal İfade: Üç Milyon Uyuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Milliyetçi Türkiye : Bunda hemfikiriz.Gitsinler Türkmenler gibi vatanlarını savunsunlar ödlek çakallar. 0 0 Yanıtla
  • fatih iler: çok doğru söylüyor. 0 0 Yanıtla
  • veysel ballikaya: Bence sen Cemil İpekçi haklı bir şekilde gerçekleri ortaya koymuştur bugün memleketi satıp da başka memleketlere kaçan insanlar Yarın bizleri de aynı şekilde ortada bırakıp kaçarlar bu yüzden Türkiye'de vatandaşlık vermelerinde karşıyım 0 0 Yanıtla
  • ayşe demir: Çok iyi demiş bence 0 0 Yanıtla

Advertisement