Çerçioğlu mazbatasını aldı - - Son Dakika
Güncel

Çerçioğlu mazbatasını aldı -

30 Mart seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Özlem Çerçioğlu, mazbatasını aldı.

09.04.2014 16:40

30 Mart seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Özlem Çerçioğlu, mazbatasını aldı.

Aydın Adliyesi önünde partililer tarafından alkışlarla karşılanan Çerçioğlu'na mazbatasını alacağı İl Seçim Kurulu'na kadar CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Çerçioğlu'na mazbatasını teslim eden İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Dural Bilir, Aydın için hayırlı olmasını dileyerek, "Parti ayrımı yapmaksızın, dil, cins, ırk farkı gözetmeksizin tüm Aydın halkına, bizlere en iyi hizmetleri sunacağına olan inancımı belirtip tebrik ediyorum" dedi.

Çerçioğlu ise Aydın halkının kendine gösterdiğe güvene teşekkür etti. Görev süresi boyunca vatandaşlar arasında ayrım yapmadan hizmet edeceğini ifade eden Çerçioğlu, "30 Mart akşamı söylediğimi tekrarlıyorum, seçimler geride kaldı. Tüm belediye meclis üyelerimizle Aydın halkına 5 yıl boyunca hizmet vermek için AKP, MHP ve CHP'lisi olarak hep beraber çalışacağız. Tek amacımız var, Aydın halkına hizmet vermek. Geçen 5 yıllık sürede tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit olduk, önümüzdeki süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Mazbatasını aldıktan sonra adliyeden ayrılışında partililerin çiçek ve plaket verdiği Çerçioğlu, yürüyerek Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına gitti, yol boyunca vatandaşları selamladı.

Çerçioğlu mazbatasını aldı -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çerçioğlu mazbatasını aldı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement