Çermik'te 3 Yeni Uzman Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Çermik'te 3 Yeni Uzman Göreve Başladı

Çermik\'te 3 Yeni Uzman Göreve Başladı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Devlet Hastanesi'ne atanan Çocuk, Üroloji ve Anestezi uzmanı doktorlar göreve başladı.

30.10.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Devlet Hastanesi'ne atanan Çocuk, Üroloji ve Anestezi uzmanı doktorlar göreve başladı. Üç uzman doktorun göreve başlaması ile hastanedeki uzman doktor sayısı 6'ya yükseldi.

Çermik Devlet Hastanesi'ne, Bismil Devlet Hastanesi'nde görevli Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Caner Çakır, yine önemli eksiklerden olan Üroloji Uzmanı Doktor Tacettin Yekta Kaya atanarak göreve başladı. Çocuk ve Üroloji doktorları bir ay geçici süre ile hastanede görev alacak.

Aynı zamanda İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Anestezi Uzmanı Doktor Zelin Topaç Doğan da Çermik'e atanarak görevine başladı. Anestezi uzmanı doktorun ataması ise Çermik'e yapıldı. Çocuk, Üroloji ve Anestezi uzmanı doktorlarının atanmasının ardından; kadın doğum, dâhiliye, genel cerrah ve diş hekimliği servislerinde de uzman doktorların hizmet vermesiyle birlikte hastanedeki uzman doktor sayısı 7'ye yükseldi. Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Yıldızhan, uzman hekimlerin göreve başlaması ile birlikte önemli eksiklerin giderildiğini belirterek şöyle konuştu;

"Hastanemize doktorlar günübirlik geliyordu, şimdi ise geçici süre ile atandılar. Eğer ilçemizde memnun olmalarını sağlayabilmemiz durumunda, genel sekreterlik de uygun görürse kadrolarını hastanemize almayı planlıyoruz. İlçemiz bunu hak eden bir ilçe, hastanemizin daha da gelişmesi için girişimlerimizi sürdüreceğiz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çermik'te 3 Yeni Uzman Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement