Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

"Balıkesir'deki hem hızlı kalkınmayı hem gelişmeyi hem de çevreyi, tabiatı korumayı Başkanımızla birlikte sağlayacağız"

02.08.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir'de hızlı kalkınma ve gelişmeyi, çevre ve tabiatı korumayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'la yapacakları çalışmalarla sağlayacaklarını söyledi.

Uğur'u makamında ziyaret eden Güllüce, yaptığı konuşmada, Balıkesir'in, bakanlığı açısından önemli illerden biri olduğunu bildirdi.

Balıkesir'in, kalkınması hızlı, turistik bölgesi fazla bir il olduğunu anlatan Güllüce, şöyle konuştu:

"Çevre bakımından çok korunması gereken bir şehir; sahilleri ve doğası itibarıyla. İller Bankası ve tapunun bakanlığımızla bağlı olması dolayısıyla belediyelerle bağımız fazla. Belediyelerle iç içe çalışan bir bakanlığız. Balıkesir de en fazla ilişkimiz olabilecek bir belediye. Başkanımızla inşallah birlikte çok mesai harcayacağımıza inanıyorum. Balıkesir'deki hem hızlı kalkınmayı hem gelişmeyi hem de çevreyi, tabiatı korumayı Başkanımızla birlikte sağlayacağız."

Uğur ise belediyelerin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile şehirlerin planlanması ve çevrenin korunması bakımından yakın ilişkileri bulunduğunu dile getirdi.

Kurdukları katı atık depolama tesisini geçen ay açtıklarını hatırlatan Uğur, "Bunun yanında Balıkesir, geniş bir coğrafyaya sahip. Ege ve Marmara bölgelerinde bulunan bir ilimiz. Katı atık depolamayla ilgili hem Marmara hem de Ege bölgelerine giren kesimlerimizde çalışmalarımız var. Bu konuda sizden destek isteyeceğiz" dedi.

Daha sonra Uğur, Güllüce'ye Yağcıbedir halısı hediye etti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement