CHP Adana Milletvekili Türkmen Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Adana Milletvekili Türkmen Açıklaması

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, "Vatandaşın evine incir ağacı diken bu iktidar, Ceyhan Şehir Stadyumu'nu da incir ağacı bahçesine çevirmiş durumda.

03.05.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, "Vatandaşın evine incir ağacı diken bu iktidar, Ceyhan Şehir Stadyumu'nu da incir ağacı bahçesine çevirmiş durumda." dedi.

Türkmen, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Adana'nın en büyük ilçelerinden biri olan Ceyhan'daki Şehir Stadyumu'nun bazı onarımlar nedeniyle 24 aydır kapalı olduğunu söyledi.

İlçedeki gençlerin, stadı kullanan Ceyhan spor'un maçları dışında bir araya gelmesini sağlayacak hiçbir aktivitelerinin olmadığını savunan Türkmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na seslenerek, "Ceyhan'ın tek stadyumunu ne zaman açacaksınız?" sorusunu yöneltti.

Stadyumun çeşitli yerlerinde incir ağaçlarının yeşermeye başladığını aktaran Türkmen, "Vatandaşın evine incir ağacı diken bu iktidar, bu anlayış, Ceyhan Şehir Stadyumu'nu da incir ağacı bahçesine çevirmiş durumda." diye konuştu.

"İktidar AKP, yerel yönetim AKP ama hizmet alamayan bir Ceyhan söz konusu." ifadesini kullanan Türkmen, "Gençler hiç merak etmeyin. CHP'nin iktidarında hepiniz Türkiye çapında spor yapabilecek duruma geleceksiniz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Adana Milletvekili Türkmen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement