CHP Adayı Yiğit, Kağızman'da Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Yiğit, Kağızman'da Esnafları Ziyaret Etti

CHP Adayı Yiğit, Kağızman\'da Esnafları Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Kağızman’da esnafları ziyaret ederek, Kağızmanlı seçmenlerle bir araya geldi.

14.10.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Kağızman'da esnafları ziyaret ederek, Kağızmanlı seçmenlerle bir araya geldi.

CHP Milletvekili Adayı Selami Yiğit, Kağızman'da esnafları ziyaret ederek, hem sıkıntıları dinledi, hem de 1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için Kağızmanlılardan destek istedi.

CHP Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, "Huzurun ve güvenin tek adresi; CHP'dir. Bizlere destek verirseniz, ülkemizde yaşanan birçok sorunun çözümünde CHP'nin büyük katkısı olacak. Bizim Kars ile ilgili birçok projemiz var. Kars için ve Türkiye için tercihin CHP'den yana kullanılması gerekiyor" dedi.

CHP ADAYI YİĞİT'TEN KAĞIZMAN KAYMAKAMI'NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, Kağızman ilçe Kaymakamı Musa Üçgül'ü partililerle birlikte makamından ziyaret etti.

Sıcak bir sohbet ortamda gerçekleşen ziyarette, CHP Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit ve partililer bir süre Kaymakam Musa Üçgül ile sohbet ettiler. Kaymakam Üçgül, 1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde vatandaşların huzur içinde oylarını rahatça kullanabilmeleri için gerek güvenlik önlemlerini alınacağını söyledi.

CHP Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, Kaymakam Musa Üçgül'e ziyaret sonrası teşekkür etti. Kaymakam Musa Üçgül ise, CHP Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Yiğit, Kağızman'da Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement