CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Taşdelen: Gurur Duyulacak Bir Belediye Olacağız - Son Dakika
Güncel

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Taşdelen: Gurur Duyulacak Bir Belediye Olacağız

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, belediyenin görevinin hizmette eşitlik olduğunu belirterek, "Söz veriyorum, gurur duyulacak bir belediye olacağız" dedi.

15.03.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, belediyenin görevinin hizmette eşitlik olduğunu belirterek, "Söz veriyorum, gurur duyulacak bir belediye olacağız" dedi.

Taşdelen, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde kahve toplantısında Cebeci halkıyla buluştu. Hizmette eşit, tek bir Çankaya'yı yaratmak için uğraştıklarını vurgulayan Taşdelen, "Partizan gözüyle bakan değil hizmet gözüyle bakan bir belediye olacağız" sözünü verdi.

-"BÜTÜN YURTTAŞLARI KUCAKLAYACAĞIZ"-

Bütün yurttaşları kucaklayacaklarını dile getiren Taşdelen şunları kaydetti:

"Hizmette eşit, tek bir Çankaya'yı yaratacağız. Sorunlarınızı biliyoruz, bu sorunları sizinle el ele, birlik içinde çözeceğiz. Büyükşehir'de biz de olduğu noktada tüm sıkıntılarımızı aşacağız. Belediyecilik bir kamu görevidir ben de siyaset değil, hizmet yapacağım. O belediye halkın belediyesi olacak ben de halkın içinde olacağım. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Sorun yaratan değil, çözüm üreten bir belediye olacağız."

-"ÇANKAYA'YI HİZMETLE ANILIR HALE GETİRECEĞİZ"-

Taşdelen, Kırşehir Kaman İsahocalılar Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleriyle de Aşıkpaşa Mahallesi'nde bir araya geldi. Belediyenin bir kamu kurumu, amacının da hizmet olduğunu ifade eden Taşdelen, hizmette tek Çankaya yapacaklarını, zengin mahalle ile yoksul mahalle arasında hizmet farkı olmayacağını dile getirdi.

Taşdelen, daha sonra Aşıkpaşa ve Birlik Mahalleleri esnafını ziyaret etti, desteklerini istedi. Birlik Taksi Durağı'nda taksici esnafla çay içip sıkıntılarını da dinleyen Taşdelen, "Büyükşehri Ankaralı Mansur Yavaş alacak, bizde el ele birlikte Ankara ve Çankaya'yı hizmetle anılır hale getireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Taşdelen: Gurur Duyulacak Bir Belediye Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement