CHP'den "Alternatif" Açılış Töreni - Son Dakika
Güncel

CHP'den "Alternatif" Açılış Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Salonun dışından detaylar Erdinç Yavaşlı'nın konuşması Özgür Özel'in konuşması CHP'den "alternatif" açılış töreni Başbakan Davutoğlu tarafından Manisa'da dün açılışı yapılan Muradiye Spor Salonu için CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır'ın katılımıyla "alternatif açılış töreni" düzenlendi Özel: "Dün burayı Muradiyeliler olmadan açan, CHP'ye dilinin ucuyla bile teşekkür etmeyen başbakan, konuşmasında CHP'ye hakaretlerde bulundu" Manisa'da yapımı tamamlanan ve dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplu açılış töreniyle hizmete giren Muradiye Spor Salonu için CHP Manisa il teşkilatı tarafından, "alternatif açılış töreni" düzenlendi.

26.03.2016 18:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Salonun dışından detaylar

Erdinç Yavaşlı'nın konuşması

Özgür Özel'in konuşması

CHP'den "alternatif" açılış töreni

Başbakan Davutoğlu tarafından Manisa'da dün açılışı yapılan Muradiye Spor Salonu için CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır'ın katılımıyla "alternatif açılış töreni" düzenlendi

Özel:

"Dün burayı Muradiyeliler olmadan açan, CHP'ye dilinin ucuyla bile teşekkür etmeyen başbakan, konuşmasında CHP'ye hakaretlerde bulundu"

Manisa'da yapımı tamamlanan ve dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplu açılış töreniyle hizmete giren Muradiye Spor Salonu için CHP Manisa il teşkilatı tarafından, "alternatif açılış töreni" düzenlendi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır ve çok sayıda partili, Muradiye Spor Salonu önünde bir araya geldi.

Özel, burada yaptığı konuşmada Muradiye'nin eski belediye başkanlarından CHP'li Erdinç Yavaşlı'nın arsa tahsisini yaptığı spor salonunun dün açılışının yapıldığını ancak bu salona emeği geçenlerin davet edilmediğini savundu.

Özel, "Bu salonun her metrekaresinde Erdinç Yavaşlı'nın emeği vardır ama dün buraya Muradiyelileri sokmadılar. Birisi çıkıp gerçekleri haykırır diye korktular. Birisi çıkıp 'Erdinç başkan nerede?' sorar diye korktular." dedi.

Davutoğlu'nun açılış konuşmasında CHP ile terörü aynı noktada gösteren açıklamalarda bulunduğunu iddia eden Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün burayı Muradiyeliler olmadan açan, CHP'ye dilinin ucuyla bile teşekkür etmeyen başbakan, konuşmasında CHP'ye hakaretlerde bulundu. Kendisini kınıyoruz. CHP'yi terörle ilişkilendirmek akılla vicdanla ve devlet anlayışıyla bağdaşmamaktadır."

Sındır da tesisin geçmişten bugüne tarihini bilen bakanlık yetkililerinin emeği geçen kişileri çağırıp ödüllendirmesi gerektiğini ancak bunun yapılmadığını belirtti.

Alternatif açılış kurdelesini kesen partililer, daha sonra salonu gezdi, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

CHP\'den "Alternatif" Açılış Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'den 'Alternatif' Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement