CHP'den Saruhanlı'da Alternatif 30 Ağustos Töreni - Son Dakika
Yerel

CHP'den Saruhanlı'da Alternatif 30 Ağustos Töreni

CHP\'den Saruhanlı\'da Alternatif 30 Ağustos Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saruhanlı İlçe Teşkilatı öncülüğünde toplanan sivil toplum kuruluşları 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

30.08.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saruhanlı İlçe Teşkilatı öncülüğünde toplanan sivil toplum kuruluşları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde resmi 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin ardından CHP öncülüğünde toplanan başta Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri alternatif tören düzenledi. Törene CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Tütüncü Sunar, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Gurup Başkan Vekili Zeki Bilgin, Atatürkçü Düşünce Derneği Saruhanlı Şube Başkanı Mustafa Civan ve partililer katıldı.

Alternatif törende konuşan CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Sunar, çeşitli sebeplerden dolayı son iki yılda resmi bayramların kutlanmadığına dikkat çekti. Sunar, "Bundan sonraki bayramları hep birlikte coşkuyla ve yasaklamalar olmaksızın kutlayabilmek için bu ülkede tüm yurtsevenleri, tüm cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri, tüm vatan evlatlarını malum zihniyete karşı birleşmekte ve güçleri en makul yerde birleştirmek suretiyle bu zihniyetin hükümdarlığına son vermeye çağırıyorum. Bu alternetif olarak kutlanan son 20 Ağustos Zafer Bayramı olsun" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Saruhanlı'da Alternatif 30 Ağustos Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement