CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Adayı Listesini Ysk'ya Teslim Etti - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Adayı Listesini Ysk'ya Teslim Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için milletvekili adayı listesini YSK’ya teslim etti.

07.04.2015 16:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için milletvekili adayı listesini YSK'ya teslim etti. Tezcan, "İzmir 1. Bölge 1. sıra Selin Sayek Böke, 2. Bölge 2. sıra Kılıçdaroğlu, 2. Bölge 1. sıra Zeynep Altıok Akatlı, Ankara 1. Bölge 1. sıra adayı Gülsüm Bilgehan ve 2. Bölge 1. sıra Şenal Sarıhan" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 7 Haziran genel seçimlerinde aday olacak milletvekillerinin listesini teslim etti. YSK'da açıklamalarda bulunan Tezcan, "7 Haziran 2015 genel seçimleri için önemli eşiklerden biri bugün. Tam liste ile gireceğiz. Kadın adayın olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki süreçte daha fazla olmasını arzu ediyoruz. 3 büyük ilde kadın adaylarımız var. 14 ilde de kadın adaylarımız var. CHP olarak seçimlere hazırız. İzmir 1. Bölge 1. sıra Selin Sayek Böke, 2. Bölge 2. sıra Kılıçdaroğlu, 2. Bölge 1. sıra Zeynep Altıok Akatlı, Ankara 1. Bölge 1. sıra aday Gülsün Bilgehan, 2. Bölge 1. sıra Şenal Sarıhan. Üç tane engelli aday var" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Adayı Listesini Ysk'ya Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement