CHP Grup Başkan Vekili İnce Sivas'ta Halka Seslendi - Son Dakika
Politika

CHP Grup Başkan Vekili İnce Sivas'ta Halka Seslendi

CHP Grup Başkan Vekili İnce Sivas\'ta Halka Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Sivas’ın Gemerek ilçesinde vatandaşlara seslendi.

12.03.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Sivas'ın Gemerek ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Gemerek Beştepeler bölgesinde karşılanan İnce ve beraberindeki heyet, Gemerek Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Burada CHP ilçe parti binasını ziyaret eden İnce, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan konusuna değinen İnce, "Ben çocukluğumda bakkala ekmek almak için gittiğimde dönerken ekmeğin ucunu yerdim. Bugün anneler, babalar çocuklarını bakkala gönderdiğinde çocuklar dönüşte ekmek ucu yemiyor, dönüşte mermi yiyorlar, kurşun yiyorlar artık. Yazıklar olsun bu ülkeyi yönetenlere. Her gün bir başka olayla, bir başka tapeyle karşılaşıyoruz" dedi.

Daha sonra halka seslenen İnce, "Ben size CHP Gemerek Belediye Başkan Adayı Fikret Savaş'a destek istemek için geldim. Siz Fikret başkanı kazandırın, ben de size söz veriyorum; Gemerek Belediyesi'ni büyük bir belediyemizin kardeş belediyesi yaparak oradaki imkanları size de sunacağım" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Grup Başkan Vekili İnce Sivas'ta Halka Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement