CHP Grup Başkanvekili Altay Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Grup Başkanvekili Altay Açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay," İktidar olmak için CHP ile ilgili oluşan yanlış algıyı yok etmenin yollarını aramalıyız." dedi.

07.07.2016 18:16

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay," İktidar olmak için CHP ile ilgili oluşan yanlış algıyı yok etmenin yollarını aramalıyız." dedi.

Altay, partisinin Boyabat İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Partililerin bayramını kutlayan Altay, ramazan boyunca verilen sokak iftarlarında vatandaşlarla kucaklaştıklarını söyledi.

CHP'nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde halka en iyi programı sunan parti olduğunu öne süren ancak iktidar olmadıklarını belirten Altay, şöyle konuştu:

"İktidar olamayışımızın nedeni bu zamana kadar gelmiş geçmiş genel başkanlarımız olmadığı gibi Kemal Kılıçdaroğlu da değildir. Biz bir algı sorunu yaşıyoruz. Bu algıyı yıkmanın çaresini bulmadan iktidar olamayız. Delege ve milletvekili ön seçimlerinde koştuğumuz kadar genel seçim ve yerel seçimlerde koşuyor muyuz? Biraz da kendi eksikliklerimize bakmalıyız. İktidar olmak için CHP ile ilgili oluşan yanlış algıyı yok etmenin yollarını aramalıyız. Demokrasi elden gitti diyerek umudumuzu kesmemize gerek yok. Elbette baskılar var, diktatör olmaya özenen, diktatör gibi davranan bir devlet başkanı var. Ama her şeye rağmen bir parlamento var."

Altay, Türkiye'nin terör başta olmak üzere birçok sorunla mücadele ettiğini anımsatarak, birinci önceliğin huzur ortamının yeniden sağlanması olmasını gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Grup Başkanvekili Altay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement