"Yalova'da Hak, Adalet, Vefa Yerini Buldu" - Son Dakika
Güncel

"Yalova'da Hak, Adalet, Vefa Yerini Buldu"

CHP Grup Başkanvekili İnce, 1 Haziran'da Yalova'da yapılan belediye başkanlığı seçimine ilişkin, "Yalova'da hak, adalet, vefa yerini buldu" dedi.

05.06.2014 14:36  Güncelleme: 12:44

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 1 Haziran'da Yalova'da yapılan belediye başkanlığı seçimine ilişkin, "Yalova'da hak, adalet, vefa yerini buldu" dedi.

Yalova Belediyesi önünde Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından karşılanan İnce, burada yaptığı konuşmada, görevine seçilmesinden dolayı onu kutladı.

Adaylarını değiştirme imkanı bulunduğu halde bunu yapmadıklarını belirten İnce, "Yalova'da hak, adalet, vefa yerini buldu. Onu biz seçmedik, millet seçti. 5 sene değiştirme şansımız da yok. Bakacağız, vefalı mı değil mi, onu sonra göreceğiz. Adaylığında kefil olmuştum, belediye başkanlığına da kefilim. Hiç merak etmeyin. Eminim iyi yapacaktır. Allah mahcup etmesin, Allah başarılı kılsın" ifadesini kullandı.

İnce, Salman'a elinden geldiğince yardımcı olacağını anlattı.



Hiç kimseye kini veya kırgınlığı olmadığını söyleyen İnce, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve belediye başkanlığına aday olan Yakup Koçal ile görüşmeye hazır olduğunu, kentte bütün siyasi partilere ziyarette bulunacaklarını dile getirdi.

Daha sonra İnce ve Salman, başkanlık makamına geçti.

Salman, Yalova'da herkesin belediye başkanı olacağını bildirerek, şöyle konuştu:

"Bugün bu makamda CHP'den seçilmiş Vefa Salman oturuyorsa bunun birinci derece kahramanı, komutanı Sayın Muharrem İnce'dir. O olmazsa olmazdı. Yalova'daki bu ötekileştirme, ayrımcılık adına ne varsa kesip attık, geride bıraktık, sünger çektik, üstünü kapattık. Diğer siyasi partileri İnce ile beraber ziyaret edeceğiz. Yalova'ya birtakım sözler, vaatler verildi. Diğer Milletvekili Temel Coşkun'u da yanımıza alarak gerekirse bakanları, gerekirse Başbakan'ı, kendi adıma büyükşehir belediye başkanlarını da ziyaret edeceğim. Sonuçta bu sözler Vefa Salman'a verilmedi, onların adayına da verilmedi, Yalova'ya verildi. Bu sözlerinin yanında durmalarını isteyeceğim, takipçisi olacağım."

İnce ve Salman, belediyedeki görüşmelerinin ardından bir grup partiliyle Beşiktaş Belediye Bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde caddelerde yürüdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Yalova'da Hak, Adalet, Vefa Yerini Buldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement