CHP Kastamonu Gençlik Kolları, Atatürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Kastamonu Gençlik Kolları, Atatürk'ü Ziyaret Etti

CHP Kastamonu Gençlik Kolları, Atatürk\'ü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Gençlik Kolları Üyeleri, 50 kişilik bir heyet ile Anıtkabir’i ziyaret etti.

11.11.2015 17:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Gençlik Kolları Üyeleri, 50 kişilik bir heyet ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri çerçevesinde Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret eden CHP Kastamonulu İl Gençlik Kolları üyeleri, gerçekleştirdikleri ziyaretler 10 Kasım'da Atatürk'ü yalnız bırakmadılar.

CHP Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Kayahan Naipoğlu öncülüğünde Anıtkabir'i ziyaret eden CHP Gençlik Kolları üyeleri ardından CHP Genel Merkezine geçti.

"ANITKABİR'İ ZİYARETİMİZ ATA'MIZA BAĞLILIĞIMIZIN SİMGESİDİR"

Atatürk'ü 10 Kasım'da yalnız bırakmamanın onurunu yaşadıklarını ifade eden CHP Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Kayahan Naipoğlu, "Hayatta sahip olduğumuz tüm değerleri Ata'mıza borçlu olduğumuzun bilinci ile yaptığımız Anıtkabir ziyareti Cumhuriyetimizle taçlanmıştır. Türk gençliği olarak Atatürk'ün manevi huzurunda bulunan Kastamonu gençliği, Ata'sının izinde olduğunun mesajını bir kez daha vermiştir. Bundan sonra da CHP Kastamonu gençliğini defalarca Anıtkabir'de göreceksiniz. Anıtkabir'i ziyaretimiz Ata'mıza bağlılığımızın simgesidir. 10 Kasım'lar Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamandır. Ülkemizin zor durum ve şartları iyi anladığımız için Büyük Ata'mızı böyle bir günde yalnız bırakmamanın onurunu yaşıyoruz" dedi.

"GÖREVİMİZİ VE MÜCADELEMİZİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençlerin görevlerini çok iyi bildiğini ve unutmadığını belirten Naipoğlu, "Mustafa Kemal'in askerleri olarak, Cumhuriyet'in ve devrimlerin bekçileri olarak hiçbir zaman görevimizi ve mücadelemizi bırakmayacağız. Bizler 19 Mayıs'ı, 23 Nisan'ı, 29 Ekim'i cenaze çadırlarında değil statlarda coşkuyla kutlamak istiyoruz. Devrimlere ve Cumhuriyet'e yapılan saldırılar karşısında da hiçbir zaman tepkisiz ve sessiz kalmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz. Bir kez daha bizler bu ülkeyi ve Cumhuriyet'i armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kastamonu Gençlik Kolları, Atatürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement