CHP'li Aday Sazıyla Sözüyle Oy İstedi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Aday Sazıyla Sözüyle Oy İstedi

CHP\'li Aday Sazıyla Sözüyle Oy İstedi

CHP'li aday sazıyla sözüyle oy istedi Aydın'ın İncirliova İlçesi Akçeşme Mahallesi'ne seçim çalışmaları için gelen CHP Aydın Milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu, vatandaşlarla birlikte saz çaldı, türkü söyledi.

22.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li aday sazıyla sözüyle oy istedi

Aydın'ın İncirliova İlçesi Akçeşme Mahallesi'ne seçim çalışmaları için gelen CHP Aydın Milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu, vatandaşlarla birlikte saz çaldı, türkü söyledi. Talipoğlu zeybek oynayarak seçmenden oy istedi.

CHP'den Aydın 5'inci sıra milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu, Bam Teli televizyon programında kullandığı karavanı bu kez seçim çalışmaları için kullandı. Talipoğlu, İncirliova'nın Akçeşme Mahallesi'nde vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Talipoğlu vatandaşlarla birlikte saz çaldı, türkü söyledi. Seçmeniyle zeybek oynayan Talipoğlu, milletvekili seçilmesi halinde her ay ilçeyi ziyaret edeceğini söyledi.

Aydın'ın güzel bir kent olduğunu ve gelenin kolay ayrılamadığını savunan Tayfun Talipoğlu, "Gazetecilik yaptığım dönemde de yine bu karavan vardı. Köy köy geziyor programlar yapıyor ve konaklıyordum. Şimdiki farkımız vatandaştan oy istiyoruz. Aydın halkı beni bağrına bastı. Sadece CHP'li seçmen değil AK Partili seçmenler de bana aynı sıcaklığı gösteriyor. Bam Teli'nde bir yılda binlerce kilometre yol gezdim ve bu süreçte ortalama 51 evde kaldım. Ön seçime girdiğimde ilk gezimi buraya yapmış ve bir daha geleceğimin sözünü vermiştim. İlk geldiğimde kadınlar tarafından yoğun bir karşılama olmuştu, bu da beni çok etkiledi. Kadın erkek ilişkisinin iyi olduğu yerde demokrasi vardır. Özlem Çerçioğlu'nun seçilmesi de Aydın'da bunu gösteriyor. Bizim yatımız, katımız yok ama 5 yıldızlı konforlu karavanımız var. Bu nedenle ben karavan kültürünün de çok yaygınlaşmasını istiyorum. Aydın'da müthiş bir turizm potansiyeli var" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Aday Sazıyla Sözüyle Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement