CHP'li Akkaya, TESUD'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Akkaya, TESUD'u Ziyaret Etti

CHP\'li Akkaya, TESUD\'u Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye Emekli Subaylar Derneğini ziyaret etti.

03.11.2014 11:15  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye Emekli Subaylar Derneğini (TESUD) ziyaret etti.

Derneğin Selanik Caddesi'ndeki merkezine, CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ile gelen Akkaya, TESUD Genel Başkanı Erdoğan Karakuş'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Akkaya, CHP'nin subay, astsubay ve bütün sivil toplum kuruluşlarının, TBMM'deki gözü ve kulağı olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını dinlemek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Akkaya, bu sorunların çözüm yerinin Meclis olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin Güneydoğusu'nda bazı şiddet olaylarının yaşandığına değinen Akkaya, TESUD'un konuyla ilgili düşüncelerinin, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine yol göstereceğini dile getirdi.

Jandarmanın, İçişleri Bakanlığı'na bağlanacağını hatırlatan Akkaya, bu yasa teklifiyle ilgili kuşkularının olduğunu, bugünkü ziyarette görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

TESUD Genel Başkanı Erdoğan Karakuş da CHP'nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlanacak olmasını eleştiren Karakuş, bunun, Türkiye'yi parçalamak ve bölmek amacı taşıdığını ileri sürdü.

Yakup Akkaya, bugün öğleden sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret edecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'li Akkaya, TESUD'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement