CHP'li Atila'nın Uğur Dündar ile Çamdibi Çıkartması - Son Dakika
Yerel

CHP'li Atila'nın Uğur Dündar ile Çamdibi Çıkartması

CHP\'li Atila\'nın Uğur Dündar ile Çamdibi Çıkartması

CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, beraberinde Gazeteci Uğur Dündar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte Makedonyalı Göçmenleri Birleştirme Dayanışma Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

26.03.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, beraberinde Gazeteci Uğur Dündar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte Makedonyalı Göçmenleri Birleştirme Dayanışma Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Burada konuşan Atila, miting meydanlarını demir korkuluklarla çevirmediklerini belirterek, "Biz, meydanları sevgi çemberi ile oluşturuyoruz. Amacımız vatandaşla bütünleşmek" diye konuştu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, beraberinde Gazeteci Uğur Dündar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte Makedonyalı Göçmenleri Birleştirme Dayanışma Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Çok sayıda yurttaşın akın ettiği dernek merkezinde konuşan Atila, 30 Mart Pazar Günü İzmir'den Türkiye'ye mesaj verileceğini söyledi. Kendilerine inanan parti büyüklerine ve ağabeylerine teşekkür eden Atila, "Başta, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sevgili Ata Albayrak ağabeyimiz olmak üzere bize her zaman emek veren insanlara minnet duyuyoruz. Biz, Bornovamıza, Çamdibimize faydalı olmak için meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte 24 saat çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz mitinglerin meydanlarını demir korkuluklarla çevirmiyoruz. Biz, meydanlarda sevgi çemberi oluşturuyoruz" diye konuştu. Öncelikli amaçlarının gelecek kuşaklara daha iyi bir kent bırakmak olduğunu söyleyen Atila, "Bunun için ilk adım, seçimlerden CHP'nin galip çıkması. Bu seçim sadece büyükşehir, ilçe belediye başkanlarının ya da meclis üyesi ve muhtarların seçimi değil. Bu seçim, özgürlük yolundaki mücadelenin kazanacağı bir seçim. Biz, ilçemizdeki bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz" ifadesinde bulundu.

TÜRKİYE'Yİ TEHLİKE BEKLİYOR

Yoğun sevgi gösterileri arasında dernek merkezinde konuşma yapan Gazeteci Uğur Dündar Türkiye'nin yolsuzluk ve rüşvetle anılır bir ülke haline getirildiğini söyledi. Dündar, "Türkiye, yolsuzluklarla soygunlarla rüşvetlerle anılan: FED in açıkladığı gibi dünyanın kara para aklama merkezlerinden birisi olarak görülüyor. Bu da bizi yakın gelecekte bekleyen tehlikeleri açık şekilde gösteriyor" dedi. Bir dönem Türkiye'deki yolsuzlukların iddia olarak dile getirilebileceğini hayal bile edemeyeceğini vurgulayan Dündar, buna karşın günümüzde durumun çok farklı olduğunu söyledi. Dündar, "Kaptanın, geminin dümenini kilitlemesi ve gemiyi girdaplı suları sürüklemesi kabul edilebilir şey değil. Bu yüzden sandığa gitmek gerekiyor. Bu kaçınılmaz bir yurttaşlık görevi" ifadesinde bulundu. Dündar, "Seçimlerle ilgili öyle bir noktaya geldik ki ortada bir takım iddialar var. Bunlar yoğun şekilde vatandaş arasında konuşuluyor. Bu nedenle, seçim günü çok önemli. Oy kullandıktan sonra eve gitmeyerek, sandıkların takip edilmesi; bir şey olduğu taktirde ise yetkililere haber verilmesi gerekiyor" diye konuştu.

SÜREK AVI BAŞLAYACAK

Ziyaratte kısa bir konuşma yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ise Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini kaydederek, "Bu iktidar, sandıktan başarıyla çıkarsa sürek avı başlayacak. İnsan hak ve hürriyetleri savunanlar, yok edilmeye başlanacak. Bu seçim döneminde 'onu beğenmedim, bunu beğenmedim' gibi sözlerin hiçbirinin mazereti olmaz. Seçim, sandıkta kazanılır. Dolayısıyla sandıkları sonuna kadar tutup; sonuçlar YSK'ya ulaşıp kesin sonuç açıklanıncaya kadar sandıkları bırakmamak gerekiyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Atila'nın Uğur Dündar ile Çamdibi Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement