CHP'li Kadın Başkan Görevi Devraldı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kadın Başkan Görevi Devraldı

CHP\'li Kadın Başkan Görevi Devraldı

28 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan kongre sonrasında CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı seçilen Sıdıka Gül Oğuzkan için parti binasında devir teslim töreni düzenlendi.

03.12.2015 13:25

28 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan kongre sonrasında CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı seçilen Sıdıka Gül Oğuzkan için parti binasında devir teslim töreni düzenlendi. CHP Merkez İlçe eski Başkanı Barış Ayten, "Atatürkçü bir yurtsevere görevimi devrediyorum" diye konuşurken, yeni Başkan Oğuzkan ise, "Siyasete kadın eli değsin denildi. Bizi bu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı 28 Kasım 2015 tarihinde yapılan Merkez İlçe Kongresi'nde Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Sıdıka Gül Oğuzkan, dün parti binasında düzenlenen törenle Barış Ayten'den bayrağı devraldı. Düzenlenen törene CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Başkanı Ali Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, yeni Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan ve çok sayıda partili katıldı.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

CHP İl Başkanı Ali Özdemir, "Bu sevinç bir bayrak yarışı. Makamlar kalıcı, kişiler geçicidir. Ben her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum. Yeni başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.

Ayten'den görevi devralan CHP'nin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan ise, "28 Kasım günü bir demokrasi yarışı geçirdik. Siyasete kadın eli değsin denildi. Bizi bu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu görevin bilincindeyiz, farkındayız. Bir olmaya ve birlik olmaya geldik. Hep birlikte olacağız. Yol açık, sol açık" ifadelerini kullandı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kadın Başkan Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement