CHP'li Kerim Özer'den Bayraklılı Taksiciye Müjde! - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kerim Özer'den Bayraklılı Taksiciye Müjde!

CHP\'li Kerim Özer\'den Bayraklılı Taksiciye Müjde!

Yeni yıla Bayraklı’daki taksi duraklarında, şoför esnafı ile birlikte giren CHP Aday Adayı Kerim Özer, aday gösterilip seçilmesi halinde Bayraklı’da yaşayan herkesin ekmeğini, aşını arttırmak için çalışacağını söylerken, taksici esnafına da daha çağdaş durakların sözünü verdi.

02.01.2014 17:39

Yeni yıla Bayraklı'daki taksi duraklarında, şoför esnafı ile birlikte giren CHP Aday Adayı Kerim Özer, aday gösterilip seçilmesi halinde Bayraklı'da yaşayan herkesin ekmeğini, aşını arttırmak için çalışacağını söylerken, taksici esnafına da daha çağdaş durakların sözünü verdi.

En önemli projem "yoksullukla mücadele" diyen CHP Bayraklı Aday Adayı Kerim Özer, yeni yılı direksiyon başında karşılayan taksici esnafını yalnız bırakmadı. Manavkuyu'dan başlayarak Bayraklı'nın üç yakasında taksi duraklarını ziyaret eden ve 2014'ü Yamanlar'daki bir durakta karşılayan CHP'li Kerim Özer, 2013'ün her açıdan çok sayıda kötü hatırası olduğunu vurgulayarak, başta Gezi Parkı olayları olmak üzere en son yaşanan yolsuzluk/rüşvet operasyonlarının her açıdan ibretlik olduğuna değindi.

Özer şunları söyledi:

"İzmir'de Aziz Başkanımızla 2009'da yaşadığımız zaferin üzerine çıkarak önümüzdeki beş yılda büyük bir yerel yönetim atağı başlatacağız. Bayraklı her açıdan yıldız bir kent olmaya adaydır. Yapılacak kentsel dönüşüm hamlesiyle ilçenin refah seviyesi artacak artan refahtan başta kentin yaşayanları olmak üzere siz taksici esnafına kadar herkes faydalanacak. Bizim de tük amacımız kentteki pastayı büyütmek ve de her dilimini Bayraklı halkının paylaşımına sunmaktır. Taksici esnafımızın yılın 365 günü 24 saat direksiyon sallayarak verdikleri yaşam mücadelesini takdirle karşılıyorum. Görev bana verilir ve seçilirsem ilk olarak duraklardan başlayarak çalışma koşullarınızın iyileştirilmesi için kolları sıvayacağım. Bugün 2-3 metrekareye sıkışmış haldeki durakların yerini daha geniş, daha modern taksi durakları alacak. Konak Belediye Başkan Yardımcılığım döneminde Göztepe'de örnek bir taksi durağı yaptım. Aynı onun gibi Bayraklı'daki taksi duraklarının 24 saat hizmete hazır olan taksici esnafımıza yakışır nitelikte olması için elimden geleni yapacağım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kerim Özer'den Bayraklılı Taksiciye Müjde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement