CHP'li Özel: Ağır Makineli Silah ve Bir Roketatar ile Bir Suikast Girişimi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Özel: Ağır Makineli Silah ve Bir Roketatar ile Bir Suikast Girişimi

CHP\'li Özel: Ağır Makineli Silah ve Bir Roketatar ile Bir Suikast Girişimi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin "Ağır makinalı silah ve roketatar ile bir suikast girişimi hazırlığı olduğunu anlıyoruz." dedi.

25.08.2016 15:51  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Şavşat'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırı düzenlendi. 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyla ilgili Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Özel, "Roketatar ve ağır makinalı silahla saldırı" dedi.

ROKETATAR VE AĞIR SİLAHLARLA SUİKAST GİRİŞİMİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin yaptığı basın açıklamasında "Ağır makinalı silah ve bir roketatar ile bir suikast girişimi hazırlığı olduğu, güvenlik güçlerinin aldığı tedbirler sonucunda bunun hazırlığını yapan mevziinin ateş açması sonucu karşılıklı bir çatışma başladığı sayın genel başkanın saldırı yerine birkaç yüz metre veya biraz daha fazla mesafedeyken konvoyun durduğu CHP konvoyunu koruyanların isabet aldığını konvoyun kendisinde herhangi bir isabet olmadığını anlıyoruz. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. CHP konvoyuna yapılan saldırı, sayın genel başkana yapılan suikast girişimi doğrudan demokrasiye, Türkiye'ye yapılmış. Demokrasinin yanında terörün karşısında duran bir anamuhalefet liderine yapılmış bir saldırıdır" diye konuştu.






Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Özel: Ağır Makineli Silah ve Bir Roketatar ile Bir Suikast Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement