CHP'li Özkes: "Kur'an'da Peygamberlerin Bile Yargılanıp Sorgulanacağı İfade Olunur" - Son Dakika
Politika

CHP'li Özkes: "Kur'an'da Peygamberlerin Bile Yargılanıp Sorgulanacağı İfade Olunur"

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, TBMM Genel Kurulu’nda 4 eski bakanın Yüce Divan’a gönderilmesi için yapılan oylamaya ilişkin, “Kur’an’da peygamberlerin bile yargılanıp sorgulanacağı ifade olunur" dedi.

21.01.2015 13:49

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, TBMM Genel Kurulu'nda 4 eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmesi için yapılan oylamaya ilişkin, "Kur'an'da peygamberlerin bile yargılanıp sorgulanacağı ifade olunur" dedi.

Özkes, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 4 eski bakanla ilgili Genel Kurul'da yapılan oylamayı değerlendirdi. CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "Dokunulmaz olan sadece yüce Allah'tır. Sorgulanamayan, yargılanamayan, yaptığından sorulamayan yalnızca Allah'tır. AKP'liler ilahi olan bu hakikatin ortaya çıkmasını engellemişlerdir. Allah yaptığından sorulamaz. Allah dışındakiler yaptıklarından sorgulanırlar (Enbiya Süresi 23. ayet). AKP'liler Allah'ın bu hükmüne, bu evrensel kurala karşı durmuşlar, hakikatin, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemişlerdir. Kur'an'da peygamberlerin bile yargılanıp sorgulanacağı ifade olunur. Örneğin Araf Suresi 6. ayet" dedi.

Özkes, bazı AK Parti milletvekillerinin Yüce Divan oylamasında bakanların aleyhine oy vermelerine ilişkin olarak ise, "Umut verici. Hak, hukuk, demokrasi adına umut verici bir durumdur" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Özkes: 'Kur'an'da Peygamberlerin Bile Yargılanıp Sorgulanacağı İfade Olunur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement