CHP'li Şimşek'ten, Murat Karayalçın'ın Yaşıyla İlgili Eleştirilere Yanıt - Son Dakika
Politika

CHP'li Şimşek'ten, Murat Karayalçın'ın Yaşıyla İlgili Eleştirilere Yanıt

CHP\'li Şimşek\'ten, Murat Karayalçın\'ın Yaşıyla İlgili Eleştirilere Yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, İl Başkanlığı’na atanan Murat Karayalçın’ın (71) yaşından dolayı sosyal medyada yer alan eleştirileri değerlendirdi.

18.12.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, İl Başkanlığı'na atanan Murat Karayalçın'ın (71) yaşından dolayı sosyal medyada yer alan eleştirileri değerlendirdi. Şimşek, "Önemli olan ruh ve beden sağlığıdır" dedi.

2015'teki seçimlerde milletvekili adayı olmak için istifa eden Oğuz Kaan Salıcı, görevini 71 yaşındaki Murat Karayalçın'a devretti. CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki törene katılan Berhan Şimşek, Karayalçın'ın yaşından dolayı yapılan eleştirilere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Karayalçın'ın tecrübesinin Türkiye adına önemli olacağını belirten Şimşek, "Murat beyin belirli bir tecrübesi, birikimi, bilgisi var. Yıllardan beri bürokraside bulundu. Bu birikimi İstanbul'a taşıyor olması parti adına, İstanbul adına, Türkiye adına da önemli olur. Altını çizdiği hadise bir ön seçim meselesidir. CHP bir örgüt partisidir. Patron örgüttür. Bu partiye önemli bir heyecan getirir" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN RUH VE BEDEN SAĞLIĞIDIR"

Karayalçın'ın yaşının sosyal medyada eleştirilmesini değerlendiren Şimşek, "Ben 42 yaşındaydım, milletvekiliydim. Siyasette projeler, tecrübe, örgütlenme koşar. Önemli olan ruh ve beden sağlığıdır. Önemli olan kişinin neleri ürettiği, neleri taşıdığıdır. Sadece bizim partimizle ilgili değil, başka kurumlarda da bu olur. Bunları dile getirmenin kimseye bir faydasının olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Şimşek'ten, Murat Karayalçın'ın Yaşıyla İlgili Eleştirilere Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement