CHP'li Tanal, AK Parti'li Aslan'ı İstanbul Barosu'na Şikayet Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tanal, AK Parti'li Aslan'ı İstanbul Barosu'na Şikayet Etti

CHP\'li Tanal, AK Parti\'li Aslan\'ı İstanbul Barosu\'na Şikayet Etti

CHP İstanbul Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Mahmut Tanal, Avukatlık Kanuna ve Meslek Kurallarına bağdaşmayan, tavır ve hareketleri nedeniyle AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ı İstanbul Barosu'na şikayet etti.

24.01.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Mahmut Tanal,  Avukatlık Kanuna ve Meslek Kurallarına bağdaşmayan, tavır ve hareketleri nedeniyle AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ı İstanbul Barosu'na şikayet etti.

Aslan'ın milletvekili seçildiği 12 Haziran 2011 tarihinden bugüne kadar avukatlık mesleğine yakışmayan, etik ve ahlaka aykırı hareket ve sözleriyle birçok defa kamuoyunda tepkiye neden olduğunu savunan Tanal,  dilekçesinde, "Zeyid Aslan'ın yükümlülüğünü yerine getirmeyerek kamuoyu önünde avukatlık mesleği ile bağdaşmayan, tavır ve hareketleriyle meslek itibarımızı ve baromuzu itibarsızlaştırmaktadır" ifadesini kullandı.

Dilekçesinde, Zeyid Aslan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmaları sırasında avukatlık mesleğine yakışmayan, etik ve ahlaka aykırı hareket ve sözleriyle birçok defa kamuoyunda tepkiye neden olduğunu belirten Tanal,  bu hususların dikkate alınarak Aslan'ın İstanbul Barosu kaydından silinmesini istedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'li Tanal, AK Parti'li Aslan'ı İstanbul Barosu'na Şikayet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement