CHP'li Tekin: CHP'de Bir Kongre Sorunu Yok - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tekin: CHP'de Bir Kongre Sorunu Yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, olağanüstü kurultayın şu anda gündemlerinde olmadığını belirterek, "Olağanüstü kurultay koşullarını delegasyon, delege belirler, bugüne kadar herhangi bir CHP delegesinin kongre talebi olmadığını çok açık ve net bir şekilde görüyoruz.

14.04.2014 12:27

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, olağanüstü kurultayın şu anda gündemlerinde olmadığını belirterek, "Olağanüstü kurultay koşullarını delegasyon, delege belirler, bugüne kadar herhangi bir CHP delegesinin kongre talebi olmadığını çok açık ve net bir şekilde görüyoruz. CHP'de bir kongre sorunu yok. Özellikle havuz medyasında oturup bize akıl verenler kendilerine bir baksınlar" dedi.

Tekin, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

Bir basın mensubunun "Olağanüstü kurultay olabilir mi?" sorusuna Tekin, "Şu anda öyle bir şey yok. Olağanüstü kurultay koşullarını delegasyon, delege belirler, bugüne kadar herhangi bir CHP delegesinin kongre talebi olmadığını çok açık ve net bir şekilde görüyoruz. CHP'de bir kongre sorunu yok. Özellikle havuz medyasında oturup bize akıl verenler kendilerine bir baksınlar" dedi.

Bir soru üzerine Tekin, "30 yıldır ben özellikle 80'den sonra solda, CHP'de bir parçalanmayı, kavgayı, gürültüyü, patırtıyı arzu eden kadroların ekiplerin olduğunu biliyorum. Elbette arkadaşlarımızın eleştirileri olabilir, son derece doğaldır. Biz sosyal demokrat partiyiz. Parti içindeki eksikliklerin, aksaklıkların tartışılması, müzakere edilmesi son derece doğru ama bir kısım arkadaşlarımızın keşke medya kanalıyla değil, önümüzde Parti Meclisi, grup toplantısı ve parti mekanizmalarında bu görüşlerini bildirselerdi daha makbul olurdu. Bunun da gazete aracılığıyla CHP'nin tartışılmasının çok doğru olmadığı inancı içerisindeyim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Tekin: CHP'de Bir Kongre Sorunu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement