CHP'li Tezcan: Kürsü Dokunulmazlığı Hariç Bütün Milletvekillerinin Dokunulmazlığı Kaldırılsın - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tezcan: Kürsü Dokunulmazlığı Hariç Bütün Milletvekillerinin Dokunulmazlığı Kaldırılsın

CHP\'li Tezcan: Kürsü Dokunulmazlığı Hariç Bütün Milletvekillerinin Dokunulmazlığı Kaldırılsın

CHP'li Tezcan: Kürsü dokunulmazlığı hariç bütün milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılsın (1)"Dokunulmazlıklarla ilgili konuşmalarımızı Başbakan duymamış hodri meydan kabadayılığı içerisine girmiş""Ak Parti çeşitli dönemlerde dokunulmazlık konusunu bir şantaj meselesi yaparak parlamento gündemine getirdi"CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlıklarla ilgili açıklamasına ilişkin, "Dokunulmazlıklarla ilgili bizim ne söylediğimiz sağır sultan bile duydu.

17.03.2016 14:08

CHP'li Tezcan: Kürsü dokunulmazlığı hariç bütün milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılsın (1)

"Dokunulmazlıklarla ilgili konuşmalarımızı Başbakan duymamış hodri meydan kabadayılığı içerisine girmiş"

"Ak Parti çeşitli dönemlerde dokunulmazlık konusunu bir şantaj meselesi yaparak parlamento gündemine getirdi"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlıklarla ilgili açıklamasına ilişkin, "Dokunulmazlıklarla ilgili bizim ne söylediğimiz sağır sultan bile duydu. Demek ki sayın Başbakan duymamış. Hodri meydan kabadayılığı içerisine girmiş. Biz dokunulmazlıklara net olarak başından beri ne söylüyorsak aynı şeyi söylüyoruz. Kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıklar kaldırılsın. Dokunulmazlık konusunda hangi dosyalar varsa, kürsü dokunulmazlığı hariç bütün milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılsın" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlıklarla ilgili yaptığı açıklamadan sonra Genel Merkez'de basın toplantısı yaptı. Tezcan şu ifadeleri kullandı: "Dokunulmazlıklarla ilgili bizim ne söylediğimiz sağır sultan bile duydu. Demek ki sayın Başbakan duymamış. Hodri meydan kabadayılığı içerisine girmiş. Sayın Davutoğlu'na sesleniyoruz. CHP'nin hiçbir milletvekili dokunulmazlık zırhı veya elbisesi altında siyaset yapmadı. Biz dokunulmazlıklara net olarak başından beri ne söylüyorsak aynı şeyi söylüyoruz. Kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıklar kaldırılsın. Dokunulmazlık konusunda hangi dosyalar varsa, kürsü dokunulmazlığı hariç bütün milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılsın.

AK PARTİ DOKUNULMAZLIKLARI BİR ŞANTAJ MESELESİ YAPARAK PARLAMENTO GÜNDEMİNE GETİRDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi, çeşitli dönemlerde dokunulmazlık konusunu bir şantaj meselesi yaparak parlamento gündemine getirdiği her zaman CHP'nin tutumu net olarak bu doğrultuda olmuştur. Arşivlerde de var. Bu bizim önerimizdir. Demek ki sayın Başbakan da bu doğrultuya doğru yaklaşıyor."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tezcan: Kürsü Dokunulmazlığı Hariç Bütün Milletvekillerinin Dokunulmazlığı Kaldırılsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement