CHP'li Yalım: "Yüzde 2'lik Artış Başarı Değil' - Son Dakika
Güncel

CHP'li Yalım: "Yüzde 2'lik Artış Başarı Değil'

CHP\'li Yalım: "Yüzde 2\'lik Artış Başarı Değil\'

Uşak'tan CHP milletvekili seçilen işadamı Özkan Yalım, parti binasında İl Başkanı Ferit Celal Güray ile partililere seslendi.

08.06.2015 01:16

Uşak'tan CHP milletvekili seçilen işadamı Özkan Yalım, parti binasında İl Başkanı Ferit Celal Güray ile partililere seslendi. CHP'nin oylarını koruduğunu ve yüzde 2'lik bir artışın olduğunu söyleyen Yalım, ancak bunu bir başarı olarak görmediğini belirtti.

CHP Uşak İl Başkanlığı binasında partililere seslenen CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, "AKP oyları Uşak'ta 110 binden 89 bin seviyelerine gerileyerek mevcut milletvekili sayıları ikiden bire düştü. Bunda bizim de katkımız bir nebze var. AKP'nin Atatürk'ü ve Cumhuriyeti hedef alan bir kişiyi Uşak'tan aday göstermesi ve bu kişinin Uşak'tan vekil olarak Ankara'ya gitmemesinden dolayı son derece memnunum. AKP hükümetinin tek başına hükümeti kuramayacağı rakamlarla ortaya çıktı. Cumhuriyet rejimini kesinlikle değiştiremeyeceğine Türkiye bir cevap verdi" dedi.

CHP'nin Uşak'ta oylarını koruduğunu söyleyen Yalım şöyle devam etti: "Bunun için özveri ile çalıştık. Uşak'ta devlet adamı desteğini alan bir AKP hükümeti var. Yani devletin valisi ve devletin kaymakamı değil, AKP hükümetinin valisi ve kaymakamları ile karşı karşıya olduğumuz için oylarımızı artırmakta son derece zorlandık. Bundan dolayı yeterince başarılı olamadık. CHP'nin Uşak'ta yüzde 2'lik oy artışı başarı değil. Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Önümüzdeki dönemde daha da başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Öncelikle yerel yönetimi kazanıp, buradan alacağımız güçle CHP'nin gücüne güç katacağız. Bana oy veren tüm partililerime ve vatandaşlara teşekkür ediyorum."

CHP Uşak İl Başkanı Ferit Celal Güray da, önümüzdeki günlerin erken seçimlere gebe olduğunu belirterek, "Daha büyük bir güç ve azimle daha çok çalışarak önümüzdeki seçimlere hazırlanarak arzuladığımız Türkiye'yi kurmak için yolumuza daha hızlı devam edeceğiz" diye konuştu. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Yalım: 'Yüzde 2'lik Artış Başarı Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement