CHP'lilerden Ayyıldız Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Yerel

CHP'lilerden Ayyıldız Hakkında Suç Duyurusu

Marmaris'te CHP'liler, kendilerine hakaret ettiğini iddiasıyla Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.

25.05.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te CHP'liler, kendilerine hakaret ettiğini iddiasıyla Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aralarında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay'ın da bulunduğu CHP'liler, Marmaris Adliyesi önünde toplandı. 65 kişinin imzaladığı suç duyurusu dilekçesi, Marmaris Cumhuriyet Savcılığına verildi.

İl Başkanı Alban, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan'ın geçen hafta 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandığını hatırlattı. Bu olayı kınadıklarını, saldırıdan haberlerinin olmadığını belirten Alban, saldırıyı azmettirenleri de yakalanması gerektiğini dile getirdi.

Saldırının siyasi olduğunu iddia edenlerin olayı CHP ile alakası olmayan duruma taşıdıklarını savunan Alban, "Saldırının ardından hastane önünde çekilmiş bir görüntü sosyal medyaya düştü. Görüntüde bir kişi CHP'lilere hakaret ediyor. Bu görüntüleri suç duyurusuyla savcılığa ilettik. Bu kişinin kamuoyu önünde tüm CHP'lilerden özür dilemesini bekliyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Oktay ise CHP'lilere hakaret eden kişinin aynı zamanda Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Ayyıldız olduğunu ileri sürdü. Oktay, "Olayın üzerinden 4 gün geçti. Ayyıldız'ın özür dilemesini bekledik ancak kendisinden böyle açıklama gelmediği için suç duyurusunda bulunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'lilerden Ayyıldız Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement