CHP Manisa Milletvekili Biçer Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Manisa Milletvekili Biçer Açıklaması

CHP Manisa Milletvekili Biçer Açıklaması

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da Yunusemre ilçesi Akgedik bölgesinde yapılan TOKİ konutları hakkında yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, hiç yapmadığı işleri yapıyormuş gibi gösterip, siyasi rant peşine düşüyor.

01.02.2017 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da Yunusemre ilçesi Akgedik bölgesinde yapılan TOKİ konutları hakkında yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, hiç yapmadığı işleri yapıyormuş gibi gösterip, siyasi rant peşine düşüyor." dedi.

CHP Yunusemre İlçe Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyen milletvekili Biçer, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'yi kullanarak reklam yaptığını, TOKİ'nin yaptığı konutları Yunusemre Belediyesi tarafından yapılıyormuş gibi gösterildiğini savundu.

TOKİ'nin internet sitesini incelediğini kaydeden Biçer, Yunusemre Belediyesinin TOKİ ile bir protokol yapıp yapmadığı sorusunu yöneltti.

Manisa'da TOKİ konutlarının yapıldığı tek yerin Yunusemre ilçesi olmadığını kaydeden Biçer, çeşitli ilçelerde de konutların yapıldığını söyleyerek, "Bunların hiçbirinde belediye başkanı çıkıp da bu konutları ben yaptım diye malzeme olmuyor, hiç kimseyi kandırmıyor." ifadelerini kullandı.

Yunusemre'de Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin iki yıldır halkı yanlış yönlendirerek yanılttığını ileri süren Biçer, "Hiç yapmadığı işleri yapıyormuş gibi gösterip, siyasi rant peşine düşüyor. Elimde TOKİ'den aldığım yanıtlar var. Çok açık olarak TOKİ 'Bizim Yunusemre Belediyesi ile herhangi bir protokolümüz, anlaşmamız yok' diyor. Bu açıklamayı neden şimdi yapıyoruz. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, TOKİ 2. Etap konutları için para yatırmanın ilk günü bugün diye açıklama yapıyor. Sanki parayı kendisi topluyor, değerlendiriyor, vatandaşa babasının hayrına veriyormuş gibi bunu sürekli kullandığı için bugün bu saatte yaptık açıklamayı." dedi.

Biçer'in konuşması ardından açıklanan TOKİ konutlarının fiyatlarının yüksekliğinden dolayı bazı vatandaşlar sorunlarını dile getirdi.

Biçer'e CHP belediye meclis ve parti üyeleri destek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Manisa Milletvekili Biçer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement