Chpli Piriştina'ya Balbay Desteği - Son Dakika
Yerel

Chpli Piriştina'ya Balbay Desteği

Chpli Piriştina\'ya Balbay Desteği

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, önceki gün gerçekleşen CHP Mitingi öncesinde partisinin genç başkan adayı Levent Piriştina ile Buca turu yaptı.

23.03.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, önceki gün gerçekleşen CHP Mitingi öncesinde partisinin genç başkan adayı Levent Piriştina ile Buca turu yaptı. Bucalıların yoğun ilgi gösterdiği Balbay, "İktidara emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

CHP Adayı Piriştina ile Şirinyer Forbes Caddesi'nde yürüyen Balbay, hem esnafla hem de vatandaşlarla selamlaştı, ayak üstü sohbet etti. Kendisini desteklediklerini belirten vatandaşlara teşekkür eden Balbay, Piriştina'ya destek istedi. Piriştina'nın gençlik enerjisi ile Bucalının başkanı olacağını belirten Balbay, "Levent Piriştina, ilçemizde CHP iktidarını sürdürecek, hizmetleri devam ettirecektir. Partimizin ve bizlerin kendisine güvenimiz tamdır. Bucalıların da onu başkan olarak benimsemesini ve desteklemesini istiyoruz. Kendisinin önemli projelere imza atacağına ve başarılı olacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu. Piriştina da Balbay'a ilçesine yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chpli Piriştina'ya Balbay Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement