Çiçek Açan Antalya Projesi" İstişare Toplantısı, Vali Türker Başkanlığında Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çiçek Açan Antalya Projesi" İstişare Toplantısı, Vali Türker Başkanlığında Yapıldı

Çiçek Açan Antalya Projesi" İstişare Toplantısı, Vali Türker Başkanlığında Yapıldı

Çiçek Açan Şehirler Projesi Toplantısı Merkezi Kanada’da olan “Çiçek Açan Şehirler Yarışması”na Antalya’nın başvuru yaptığı, "Çiçek Açan Antalya Projesi" istişare toplantısı, Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında yapıldı.

16.06.2015 11:29

Çiçek Açan Şehirler Projesi Toplantısı Merkezi Kanada'da olan "Çiçek Açan Şehirler Yarışması"na Antalya'nın başvuru yaptığı, "Çiçek Açan Antalya Projesi" istişare toplantısı, Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında yapıldı.

Expo 2016 Antalya Konseyi Uluslararası Tanıtım Grubu tarafından hazırlanan, Antalya Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Antalya Valiliği, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve çeşitli kurumların desteğiyle Antalya'nın katıldığı uluslararası "Çiçek Açan Şehirler Yarışması" istişare toplantısı Valilikte gerçekleşti.

Paydaş kurum ve kuruluş yetkililerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Muammer Türker, Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkararak marka değerini yükseltecek bir yarışmaya girildiğini ifade ederek, "Bundan sonra yarışmanın hazırlıkları ve süreci başlayacak. Herkesin bir Antalyalılık ruhu ve hemşehrilik bilinci içerisinde hareket etmesi gereken bir çalışma. Proje, bütün kurumların sahiplenmesiyle, desteğiyle, emeğiyle bir noktaya gelecek" dedi.

Toplantıda, projede gelinen aşamaya ilişkin yapılan sunumun ardından, bundan sonraki süreç ile paydaş kurum ve kuruluşların katkısı görüşüldü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçek Açan Antalya Projesi' İstişare Toplantısı, Vali Türker Başkanlığında Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement