Çiçekli'de Sorunlar Bir Bir Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Çiçekli'de Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

Çiçekli\'de Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes temasları kapsamında ilçeye bağlı Çiçekli Mahallesi’ni de ziyaret etti.

18.09.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes temasları kapsamında ilçeye bağlı Çiçekli Mahallesi'ni de ziyaret etti.

İl genelinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun temposu devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, ilçe ziyaretleriyle yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Bu kapsamda Gördes ilçesinde bulunan Başkan Ergün, ilçeye bağlı Çiçekli Mahallesi'ni de ziyaret etti. Başkan Ergün ilk olarak yakalandığı Diyabet hastalığı nedeniyle bir bacağını kaybeden eski Çiçekli Belde Belediye Başkanı İsmail Kızıldağ'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kızıldağ'ı evinde ziyaret eden Başkan Ergün, acil şifalar dileklerinde bulundu. Gösterilen vefa ve ziyaretleri nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür eden Kızıldağ, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

SİNDELLİ'NİN ASFALT SEVİNCİ

Hasta ziyaretinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Çiçekli Mahallesi'ndeki hizmetlerini inceleyen Başkan Ergün, Çiçekli Mahallesi'nin Sindelli bağlısındaki asfalt çalışmasını da yerinde gördü. Mahalle sakinleri 30 yıldır Sindelli bağlısına asfalt beklediklerini belirterek, Başkan Ergün'e hizmet nedeniyle teşekkür etti. Yıllardır asfalt yapılmaması nedeniyle yolun oldukça yıprandığını belirten Başkan Ergün de, bölgeye 10 kilometrelik bir asfalt atılacağını, bunun birinci kat çalışmasının tamamlandığını, ikinci kat asfalt çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların rahatlıkla ulaşımlarını gerçekleştirebileceklerini söyledi.

ÇİÇEKLİ'YE İTFAİYE MÜFREZESİ SÖZÜ

Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını dinledi. Çiçekli'den ilçe merkezine ulaşımla ilgili bir soru üzerine Başkan Ergün, en geç Ekim ayı sonuna kadar Çiçekli'den Gördes ilçe merkezine ulaşımın gerçekleşeceğini, bununla ilgili yaptıkları çalışmada sona geldiklerini söyledi. Bölgeye bir adet itfaiye müfrezesi müjdesi de veren Başkan Ergün, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Çiçekli sakinlerine teşekkür etti. Başkan Ergün, çocuklara da top ve kırtasiye malzemesi hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçekli'de Sorunlar Bir Bir Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement