Cide'de Demir Ailesi, Sağlık Ocağı Onaracak - Son Dakika
Yerel

Cide'de Demir Ailesi, Sağlık Ocağı Onaracak

Cide\'de Demir Ailesi, Sağlık Ocağı Onaracak

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir’in de bulunduğu Güven Kepçe’nin sahipleri Demir ailesi, Cide’ye bağlı Soğuksu mevkisinde bulunan eski sağlık ocağının yerine yeni sağlık ocağı yapımı için harekete geçti.

05.04.2015 17:24

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir'in de bulunduğu Güven Kepçe'nin sahipleri Demir ailesi, Cide'ye bağlı Soğuksu mevkisinde bulunan eski sağlık ocağının yerine yeni sağlık ocağı yapımı için harekete geçti.

Yaklaşık 250 bin TL'ye yapımı tamamlanacak olan sağlık ocağı ve lojman inşaatı, bölge halkının tek sağlık ocağı olma özelliği taşıyor. Uzun zamandır atıl vaziyette bulunan sağlık ocağı ile ilgili çeşitli alternatifler arayan bölge halkı, Güven Kepçe'nin sahipleri AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir'in de bulunduğu Demir ailesinden yardım istedi. Demir ailesi, bölge halkının çağrısına olumlu yanıt vererek, sağlık ocağını yeniden yapacaklarını duyurdular. Sağlık ocağını lojmanları ile birlikte yapacak olan Demir ailesi, Cide Kaymakamlığı ile diğer yetkililerle yer tahsisi konusunda görüşmelere başladı. Sağlık ocağının yer tahsisinin ardından sağlık ocağının projesi hazırlanarak, inşaatının da yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, Demir ailesi olarak bu tür yardımları her zaman yaptıklarını ve bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Biz, memleketimizi çok seviyoruz. Bu yüzden memleketimizin her türlü sorunu aynı zamanda bizim sorunumuz. Biz, elimizden geleni bundan sonrada imkanlar ölçüsünde yapmaya çalışacağız. Şimdiden uzun zamandır sağlık ocakları atıl vaziyette bulunan Soğuksu halkına ve Cidelere hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cide'de Demir Ailesi, Sağlık Ocağı Onaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement