Akdağmadeni'nde Güvenli Traktör Kullanımı Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde Güvenli Traktör Kullanımı Eğitimi Verildi

Akdağmadeni\'nde Güvenli Traktör Kullanımı Eğitimi Verildi

Akdağmadeni Bölge Trafik İstasyon Amirliği, çiftçilere yönelik Güvenli Traktör Kullanımı ve İlk Yardım konulu seminer düzenledi.

03.03.2014 16:38  Güncelleme: 16:49

Akdağmadeni Bölge Trafik İstasyon Amirliği tarafından çiftçilere yönelik "Güvenli Traktör Kullanımı ve İlk Yardım" konulu seminer düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'ndaki seminere, Bölge Trafik İstasyon Amir Vekili Komiser Yasin Şahan, Akdağmadeni 112 Acil İstasyon Amirliğinden Dr. Elvan Çiftçi ve çiftçiler katıldı.

Yasin Şahan, seminerde yaptığı konuşmada, ilçeye bağlı 81 köyün tamamının tarımla uğraştığını ifade ederek, verilen seminerde traktör kazalarını en aza indirmek için "Güvenli Traktör Kullanımı ve İlk Yardım" konulu semineri düzenlediklerini söyledi.

Çiftçilerin traktör kullanımında uyması gerek kuralları slayt yöntemiyle anlatan Şahan, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimize traktör kullanımında yaşanacak olumsuzlukları ve alması gereken önlemler hakkında bilgilendirdik. Seminerlerimiz periyodik olarak tekrarlamayı hedefliyoruz. Amacımız,  traktör sürücülerinin hasat zamanı eksiklerini gördüğümüz durumları burada sunum yoluyla kendilerine aktarmak ve olası kaza risklerini en az seviyeye indirmek. Traktörlerinde can güvenliğinin üst düzeyde olması için bilgilendirici uyarılarda ve önerilerde bulunduk. Eğitimimizde çiftçilerimize, traktör kullanımı, tarım alanlarında ve karayollarında meydana gelecek kazaları önlemek için eğitimlerimiz devam edecek."

Komiser Şahan, daha sonra traktör sürücülerin sorularını yanıtladı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde Güvenli Traktör Kullanımı Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement