Çiftelerliler Başkan Kazım Kurt'tan Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Çiftelerliler Başkan Kazım Kurt'tan Destek İstedi

Çiftelerliler Başkan Kazım Kurt\'tan Destek İstedi

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Çeliker, yaptıkları hayırlı olsun ziyaretinde, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan, yapılan bir değişiklikle “Cumhuriyet Bulvarı” adı verilen Çifteler caddesine eski isminin verilmesi için destek istedi.

19.06.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Çeliker, yaptıkları hayırlı olsun ziyaretinde, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan, yapılan bir değişiklikle "Cumhuriyet Bulvarı" adı verilen Çifteler caddesine eski isminin verilmesi için destek istedi.

Dernek Genel Sekreteri Abdil Ateş ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Değirmen'inde eşlik ettiği ziyarette Çifteler'in genel sorunları tartışıldı. Dernek Başkanı Çeliker, Odunpazarı Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle Kurt'u kutladı ve "Demokratik bir ortamda gerçekleşen 30 Mart seçimleri sonrası seçilen Kurt'u kutlamak ve Eskişehir geneli ve Çifteler özelinde gelecekte ne gibi projelerin hayata geçirilebileceği noktasında oldukça samimi değerlendirmelerde bulunduk. Daha önceden Odunpazarı sınırları içerisinde yer alan Çifteler Caddesi yapılan bir değişiklikle "Cumhuriyet Bulvarı" adını aldı. Biz Çiftelerliler olarak kaldırılan "Çifteler" isminin tekrar büyük bir caddeye verilmesini talep ediyoruz. Talebimizin Büyükşehir Belediyesi nezdinde değerlendirilmesinde Sayın Kurt'tan destek istiyoruz. Sayın Kurt'a yapıcı ve destekleyici yaklaşımı nedeniyle şimdiden teşekkür ederiz. Eskişehir ve özellikle Çifteler ilçemiz açısından hayırlı ve verimli bir dönem geçireceğimizi umuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt,"Çiftelerliler Derneği'nin nazik ziyaretleri ve iyi dileklerin dolayı çok teşekkür ederim. Göreve başladığım tarihten itibaren tüm Eskişehirlilerin başkanı olarak gelen talepleri değerlendireceğiz ve bu görevi sivil toplum örgütleri ile kurumları ile bireysel başvuran vatandaşlarımız ile birlikte yürüteceğiz. Çiftelerliler Derneği'nin yapıcı önerileri ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Talepleri için gerekli desteği sağlayacağız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftelerliler Başkan Kazım Kurt'tan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement