Çiğli'de Türk Müziği Korosundan Unutulmaz Konser - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Türk Müziği Korosundan Unutulmaz Konser

Çiğli\'de Türk Müziği Korosundan Unutulmaz Konser

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği şarkılar vatandaşları mest etti.

17.02.2015 10:46

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Türk Sanat Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkılar vatandaşları mest etti.

Çiğli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Çiğli Belediyesi Konferans Salonu'nu dolduran müzikseverler, birbirinden güzel eserleri dinlerken duygu dolu anlar yaşadı. Kimi zaman seslendirilen parçalara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, keyifli bir gece geçirdi.

Ahmet Rasim Sabuncuoğlu şefliğinde, Engin Demirkollu Sarıkartal'ın sunuculuğunda gerçekleşen konsere, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser sonrasında konuşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, kültür ve sanat faaliyetleri adına her renkten müziğin Çiğlili sanatseverlerle buluşması için uğraştıklarını belirtti. Arslan, "Çiğli ve İzmir'in sanat şehri olması adına sinema ve tiyatro gösterilerinden konserlere, seminerlerden şenliklere kadar birçok sanatsal ve kültürel faaliyet gerçekleştiriyoruz. Türk sanat müziği bütün müzik alanları gibi ayrı bir rengin, ayrı bir zevkin ifadesi olarak bu anlamlı gecede bizlerle buluştu. Yüreğimize ve ruhumuza dokunan bu şarkılar sayesinde, hayatlarımızın sıkıntılı taraflarından bir süreliğine de olsa uzaklaştık. Şarkılarla hüzünlendik, şarkılarla coştuk. Kültür sanat alanında halkımızı en iyi programlarla buluşturmak istiyoruz. Bunu yaparken de herkesin ihtiyaç ve isteklerini dikkate alarak planlamalar yapıyoruz. Bu gecede salonda her kesimden her yaştan insan vardı. Toplumun kültür ve sanat faaliyetleriyle desteklenmesi gerektiğine inanan bir anlayışın temsilcisi olarak, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Çiğli'de kültür-sanat geceleri bir başka yaşanır sloganımızla çıktığımız bu yolda sizler için daha yapacağımız çok iş var" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Türk Müziği Korosundan Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement