Çiğli'ye Belediyeden Modern Spor Salonu - Son Dakika
Yerel

Çiğli'ye Belediyeden Modern Spor Salonu

Çiğli\'ye Belediyeden Modern Spor Salonu

Çiğli Belediyesi tarafından “Spor Kenti Çiğli” sloganıyla başlatılan “sağlıklı yaşam için sporla yaşam“ modeline Ataşehir’de yapımına başlanan spor salonu projesiyle start verildi.

12.08.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi tarafından "Spor Kenti Çiğli" sloganıyla başlatılan "sağlıklı yaşam için sporla yaşam" modeline Ataşehir'de yapımına başlanan spor salonu projesiyle start verildi.

Çiğli'de yaşayan vatandaşlar için spor yapma olanaklarının artırılması ve sağlıklı yaşam alışkanlığının sporla sürdürülebilmesi hususlarında önemli çalışmalar yürüten Çiğli Belediyesi, yeni bir spor kompleksi yapım projesine başladı. Çiğli Belediyesi, ilçedeki spor kompleksi ihtiyacının karşılanmasına yönelik halkın yoğun talepleri doğrultusunda bu uygulamayı, Harmandalı, Egekent ve Evka 2 semtlerinde de hayata geçirmeyi planlıyor.

Voleybol, basketbol başta olmak üzere birçok branşta hizmet vermesi planlanan Ataşehir'deki salon, spor anlamında çok önemli bir amaca hizmet edecek. Halkın yoğun olarak talep ettiği spor salonu, 2 bin metrekarelik alanda yaklaşık bin 500 kişilik izleme kapasitesine sahip olacak. Beceri kursu salonlarının da bulunacağı projenin bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Çiğli'de yaşayan vatandaşların spor yapması için ellerinden gelen bütün çabayı sergilediklerini ve bunun için birçok kapalı spor salonu projesini ilçenin değişik mahallelerinde hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, artık Çiğli'de de her branşın çalışmalarını yürütülebileceği konusunun önemine vurgu yaptı. Temel yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arslan "İlçemizde spor anlamında büyük bir eksikliği dolduracak olan kapalı spor salonu projeleriyle, özellikle gençlerimizin spor geleceğine büyük bir yatırım yapmış olacağız. Onlardan gelen talep büyük. Her zaman halkımızın bu ve bunun dışındaki taleplerini dinledik ve dinlemeye devam edeceğiz. Sadece Ataşehir'de değil birçok mahallemizde de bu spor komplekslerini hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'ye Belediyeden Modern Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement