Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Kazada yaralanan 2 polis memuru ve 4 sporcu, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne ait helikopterle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

14.12.2013 13:58

Şanlıurfa'da 14 yaş altı çim hokeyi takımını taşıyan midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 2 polis memuru ile 4 sporcu helikopterle getirildikleri Diyarbakır'da tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 70. kilometresinde meydana gelen ve bir polis memurunun şehit olduğu, 2'si polis memuru, 22 kişinin yaralandığı kazada durumları ağır olan 2 polis memuru ile 4 sporcu, emniyet müdürlüğüne ait helikopterle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Kazada yaralanan 16 kişinin de kaldırıldıkları Şanlıurfa ve Hilvan Devlet Hastanelerindeki tedavisi sürüyor.

14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan Yasin Ç'nin kullandığı 21 GC 512 plakalı midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan polis memuru Ali Polat'ın aynı zamanda takımın antrenörü olduğu öğrenildi. Takımın Amasya'da 25-29 Aralık 2013 tarihlerinde yapılacak 14 yaş altı Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonası öncesinde Gaziantep'e hazırlık maçı için Diyarbakır'dan yola çıktıkları bildirildi.

Diyarbakır Çim Hokeyi Temsilcisi Veysi Koyun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada polis memuru ve takımın antrenörü Ali Polat'ın yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımı 14 yaş altı öğrencilerden oluşuyordu. Türkiye şampiyonası öncesinde hazırlık maçı yapmak için Gaziantep'e gidiyorlardı. Çok üzüldük. Hepimizin başı sağolsun" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement