Çınarcık Meslek Yüksekokulu'ndan 3 Türkiye Birinciliği - Son Dakika
Yerel

Çınarcık Meslek Yüksekokulu'ndan 3 Türkiye Birinciliği

Çınarcık Meslek Yüksekokulu\'ndan 3 Türkiye Birinciliği

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu başarılarına yenilerini ekledi.

26.02.2014 14:59

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu başarılarına yenilerini ekledi.

2011-2012 öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayan, 23 öğretim elemanı ve 800 öğrencisiyle öğretim faaliyetlerini Yerel Yönetimler, Özel Güvenlik ve Koruma, Adalet, Yaşlı Bakımı, Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmet Programları ile sürdüren Çınarcık Meslek Yüksekokulu, önemli başarılara imza attı. Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı, ÖSYS merkezi yerleştirme sonuçları başarı sıralamasına göre, 2012 ve 2013 yıllarında açılan toplam 12 Yerel Yönetimler Programı arasında iki yıl üst üste Türkiye 1.'si oldu. Ayrıca ÖSYM'nin ilk defa 2013 yılı DGS (4 Yıllık Fakülteye Geçiş Hakkı) sonuçlarını inceleyerek oluşturduğu başarı sıralamasına göre, son üç yılda açılan Yerel Yönetimler Programları arasında 225,8601 puan ortalaması ile yine Türkiye 1.'si oldu.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Salih Battal, "Bir dünya üniversitesi olmak için çalışan Yalova Üniversitesi, insanlığa ve ülkemize hizmet edecek, analitik düşünce yeteneğine sahip, hamle gücü yüksek, ekip çalışmasına ve toplam kaliteye inanan, kamu ve özel sektörde yönetici ve girişimci yetiştirmeyi kendisine hedef edinmiştir.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu, 3 yıllık geçmişine rağmen önemli üniversiteleri geride bırakarak ilk sıralarda yer alma başarısı gösterdi. Öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederim" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çınarcık Meslek Yüksekokulu'ndan 3 Türkiye Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement