Cinayet Olayına İlişkin 5 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Olayına İlişkin 5 Gözaltı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Zanlıların adliyeye sevk edilmeleri Bursa'daki cinayet Polis tarafından Bursa, İzmir ve Denizli'de düzenlenen operasyonda, şubat ayında işlenen cinayetle ilgisi bulunduğu iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı Bursa'da, şubat ayında bir kişinin evinin bulunduğu caddede tabancayla vurularak öldürülmesi olayına ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

01.04.2016 12:58

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zanlıların adliyeye sevk edilmeleri Bursa'daki cinayet

Polis tarafından Bursa, İzmir ve Denizli'de düzenlenen operasyonda, şubat ayında işlenen cinayetle ilgisi bulunduğu iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı

Bursa'da, şubat ayında bir kişinin evinin bulunduğu caddede tabancayla vurularak öldürülmesi olayına ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Sinan Onver'in Denizli'de yaşayan Z.Ş. adlı kadınla ilişkisi olduğu yönündeki iddia doğrultusunda çalışma yürüttü.

Ekipler, bu ilişkinin Z.Ş'nin eşi A.Ş. (32) tarafından öğrenildiğini, Z.Ş. ile A.Ş'nin bu nedenle boşandığını belirledi. Sinan Onver'in, bu olayların ardından iki sene önce ailesiyle Bursa'ya taşındığı tespit edildi.

Yardım dağıtma bahanesiyle keşif yapmışlar

Soruşturmada, A.Ş'nin, Sinan Onver'in Bursa'daki adresini öğrenmek için arkadaşı S.B. ve onun kız kardeşini bu kente gönderdiği, bu kişilerin de yardım dağıtma bahanesiyle Onver ailesinin evi ve çevresinde çalışma yaptığı bilgisi edinildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay gecesi Sinan Onver'i takip eden A.Ş'nin ağabeyi A.Ş. ile arkadaşı S.B'nin, evin önünde pusu kurduğunu, Sinan Onver'in evin önüne geldiği sırada A.Ş'nin yanındaki tabancayla ateş ederek kaçtığını ortaya çıkardı.

Şüphelileri yakalamak için İzmir ve Denizli Emniyet Müdürlüklerine bağlı görevlilerle ortak çalışma yürüten ekipler, cinayeti işlediği iddia edilen A.Ş, azmettirdiği iddia edilen ağabeyi A.Ş, arkadaşları S.K, S.Ş. ve Y.Ş'yi Bursa, İzmir ve Denizli'de gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay

Sinan Onver ve eşi Dilek Onver, 23 Şubat gecesi araçlarına binerek alışverişe gitmişti. Eşiyle alışverişten dönen Sinan Onver, evinin bulunduğu merkez Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi Çiçek Caddesi'nde aracını park ederek eşiyle inmişti. Sinan Onver, bir süre sonra eşinden eve girmesini isteyerek, aracında unuttuğu bir eşyasını alıp geleceğini söylemişti. Eşinin eve girmesinin ardından Sinan Onver'in yanına yaklaşan bir kişi, ona doğru tabancayla 5-6 el ateş ederek olay yerinden kaçmıştı.

Ağır yaralanan Sinan Onver, silah sesini duyan eşi ve çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Cinayet Olayına İlişkin 5 Gözaltı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cinayet Olayına İlişkin 5 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement