Cizre'de Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Cizre'de Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Cizre\'de Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezinin (RAM) 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği öğretmenler arası futbol turnuvası başladı.

15.11.2016 12:09

Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezinin (RAM) 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği öğretmenler arası futbol turnuvası başladı.

Turnuvanın ilk maçı Şehit Sait Atak Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi arasında oynandı. Turnuvanın açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, okullarda görevlerini fedakarca yerine getiren öğretmenlerin yetiştirdikleri gençliğe örnek olacak şekilde yeşil sahalarda spor yapmasından memnuniyet duyduğunu ifade eti. İke, "Sosyal aktivitelerin sınırlı olduğu ilçemizde öğretmenlerimize yönelik sosyal bir etkinlik oluşturmak ve öğretmenler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak istedik. Bu vesile ile turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

Turnuvanın ilk maçında Şehit Sait Atak Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni 6-2 gibi farklı bir skorlu yendi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement