Cizre'deki Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Cizre'deki Gerginlik

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki olaylarda saldırıya uğrayan Hüda Par üyelerinin evleri ile bazı derneklerin bulunduğu binanın onarımı tamamlandı Nur Der üyesi Deniz: "Bu olaylara maruz kaldığımız için hizmetlerimizden vazgeçecek değiliz. Aksine daha fazla daha şevkle hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

24.01.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizre ilçesinde 4 kişinin yaşamını yitirdiği olaylarda saldırıya uğrayan Hüda Par'ın bazı üyelerinin evleri ile bazı derneklerin bulunduğu binanın onarımı tamamlandı.

Nur Mahallesindeki Nur Der Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği (Nur-Der) üyesi Aziz Deniz, AA muhabirine, 27 Aralık'taki saldırıda kurşunların hedefi olan binanın zarar gören yerlerinin onarıldığını, dış cephenin de boyandığını söyledi.

Binadaki hasarı kendi imkanlarıyla giderdiklerine işaret eden Deniz, bu sayede hizmetin aksamayacağını belirtti.

Deniz, saldırıda evleri zarar gören 4 ailenin yakınlarının yanında kaldığını anlatarak, onarımın tamamlanmasıyla ailelerin yeniden evlerine yerleşmeye başladığını ifade etti.

"Bu olaylara maruz kaldığımız için hizmetlerimizden vazgeçecek değiliz. Aksine daha fazla daha şevkle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Yaşanan hiçbir şey bizi hizmetlerimizden alıkoyamayacak" diyen Deniz, olayın provokasyon olduğu yönündeki açıklamaları eleştirdi.

Deniz, "Olaylar provokasyon değil, PKK ve yandaşlarının Kürt Müslümanları imha etme saldırısıdır" şeklinde konuştu.

Olaylarda hasar gören dernek binası ve evlerle ilgili hasar tespiti yapılmadığını savunan Deniz, yetkililerin kendilerini ziyaret etmemesinden de üzüntü duyduklarını sözlerine ekledi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cizre'deki Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement