Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Araç Saldırısında 8 Polis Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Araç Saldırısında 8 Polis Şehit Oldu

Cizre Emniyet Müdürlüğü\'ne Bombalı Araç Saldırısında 8 Polis Şehit Oldu

Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik teröristler tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında 8 polis şehit oldu, yaklaşık 50 kişi ise yaralandı.

26.08.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik teröristler tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında 8 polis şehit oldu, yaklaşık 50 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne yakın bir noktada bulunan polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Sabah saat 07.00'da teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 8 polis şehit olurken, yaklaşık 50 kişi ise yaralandı. Şırnak Valiliği, Konak Mahallesi Cizre-Şırnak karayolu üzerindeki Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne yakın bir noktada bulunan polis kontrol noktasına PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini bildirdi. Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildiği ve yaralıların hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Saldırıda Çevik Kuvvet Grup Amirliği binası kullanılamaz hale gelirken, ilçe merkezinde de bir çok binada hasar oluştu.

Teröristler tarafından düzenlenen saldırı ilçenin tamamında hissedilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Araç Saldırısında 8 Polis Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement